Trupa Mad Grooves se reîntoarce cu sound-ul ei special

Trupa Mad Grooves se reîntoarce cu sound-ul ei special
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Trupa Mad Grooves revine cu concerte în cluburi, după ce a lipsit o perioadă de pe afişe. Prin urmare, cei cărora le e dor de sound-ul lor special, sunt aşteptaţi astăzi, 23 iulie, la New York Pub, de la ora 19,30. Să ne reamintim cine sunt cei cinci membri ai trupei care face senzaţie de câte ori apare pe scenă: 

Claudiu Rusu a activat opt ani în industria muzicală din străinătate. În 2014, s-a întors în ţară şi a participat la concursul "Vocea României", unde a ajuns în semifinală. În urma acestei performanţe, au rezultat colaborări cu producătorii muzicali Atom Music şi Roton Music. În paralel cu activitatea solistică în muzică uşoară, Claudiu Rusu activează, de asemenea, ca bariton în cadrul corului Teatrului "N. Leonard".

Sorin Gheorghiu (tobe) a fost DJ de radio timp de 20 de ani. A activat în mai multe trupe  cunoscute: Phoebus, Autograf, Voievod şi Over Band, la care se adaugă numeroase colaborări.

Andrei Tanasaciuc (bass) a cântat cu Equilibricks, trupă care a luat premiul I la Festivalul "Rock în Iaşi", cu Acustic Spectrum, Candy Bar şi Connect-R. Pasionat de chitară bass, experimentează şi arta de a construi asemenea instrumente fascinante. 

Mihai Susma (chitară) este profesor de chitară în cadrul Şcolii de Arte de la Centrul Cultural "Dunărea de Jos". Ca instrumentist, a avut diverse colaborări, notabile fiind cele cu Peter Band Project, cu trupa Cristal, în cadrul ultimului album ”Meniul zilei”, şi cu trupa X-perience.

Leonard Ambrozie (clape) este inginer de sunet, compozitor şi orchestrator, cu numeroase premii la festivalurile de profil, pasionat de instrumente cu claviaturi.

Citit 1411 ori Ultima modificare Vineri, 23 Iulie 2021 01:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.