Un spectacol minunat pentru copii

Un spectacol minunat pentru copii
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vineri, 1 aprilie, de la orele 10,00 și de la 12,00, copiii pot urmări pe scena Teatrului „Nae Leonard” Galați uimitoarele întâmplări petrecute în spectacolul „Angry, Fatty & Ugly sau Şcoala din pădure”.

Undeva în pădure, puii de animale se strâng la şcoală pentru a învăţa despre copaci şi despre alte lucruri utile. Din păcate, regulamentul impus de directorul şcolii, Angry - iepurele, mereu supărat şi nemulţumit, impune o disciplină rigidă, bazată pe raportări permanente ale cazurilor de indisciplină şi pe pedepse precum măturatul curţii timp de o săptămână, doar pentru cinci minute de întârziere. Ugly, puiul de vulpe, se răzvrăteşte în fața acestui regulament. Găsește sprijin şi înțelegere la Fatty - ursul, profesorul de ştiinţele naturii. Împreună, cei doi încearcă să schimbe regulile, astfel încât copiii să înveţe cu plăcere.

„Angry, Fatty & Ugly sau Şcoala din pădure” este un spectacol pentru copii scris şi regizat de Radu Horghidan, pe muzica lui Eugen Dan Drăgoi, realizat în cadrul scenografic al Rodicăi Gherghinoiu, coregrafia aparţinându-i Elenei Horghidan-Anghel, iar pregătirea muzicală, lui Nicolae Mantu.

Prin muzică, teatru şi dans se construieşte o minunată poveste despre prietenie, colegialitate şi educaţie, presărată cu provocări imaginative de neratat.

Citit 680 ori Ultima modificare Vineri, 01 Aprilie 2022 01:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.