Trei zile de distracție la "Danube Jazz, Blues & Rock Festival"

Trei zile de distracție la "Danube Jazz, Blues & Rock Festival"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Grădina de vară "Leonard" a Teatrului Național de Operă și Operetă Galați găzduiește, în acest sfârșit de săptămână, o nouă ediție a "Danube Jazz, Blues & Rock Festival". Între 23 și 25 septembrie, nouă trupe de top din România și din străinătate vor concerta în fața publicului gălățean. Teatrul vine și cu o ofertă specială pentru cei care vor să cumpere bilete.

Vineri, de la ora 19,00, publicul se va întâlni cu Liviu Mărculescu - Dixie Tram, Norman Beaker Trio (din Statele Unite ale Americii) și Emil Bîzgă Quintet. Sâmbătă, de la aceeași oră, gălăţenii vor putea asculta New Levites, Tell Me More (TMM), precum și trupa sârbească Random. Va fi o seară captivantă, plină de armonii surprinzătoare și de virtuozitate. Duminică, 25 septembrie, de la 19,00, festivalul se încheie cu reprezentațiile de senzație oferite de trupa australiană Hoodooleen, de Cătălin Milea, alături de Tetris Effect și de Koszika & The Hotshots.

"Vorbim despre nouă trupe pentru care jazzul, bluesul și rockul au fost dintotdeauna o pasiune, artiști care se vor reuni acum pentru o nouă ediție a «Danube Jazz, Blues & Rock Festival», hotărâți să prezinte un repertoriu cât mai inspirat. Publicul are ocazia să pornească într-o călătorie muzicală de excepție. Vă invităm, așadar, să vă energizați, ascultând muzica clipei trăite, a spontaneității", arată organizatorii.

La un bilet cumpărat, un loc suplimentar gratuit 

Biletele pot fi cumpărate de la casieria teatrului (telefon 0236.465.599) sau online, de pe blt.ro. Potrivit organizatorilor, la achiziționarea unui bilet, puteți primi suplimentar un loc gratuit, în limita locurilor disponibile. Oferta este valabilă doar la punctul de vânzare a biletelor din incinta teatrului, până pe 23 septembrie, la ora 19,00.

Mai multe informații despre festival și despre trupele care vor concerta puteți afla de pe pagina oficială de Facebook a evenimentului, Danube Jazz, Blues & Rock Festival - VIII.

Citit 619 ori Ultima modificare Vineri, 23 Septembrie 2022 07:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.