Trei spectacole de succes, la Dramatic

Trei spectacole de succes, la Dramatic
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Vineri, 30 septembrie, la ora 19,00, Teatrul Dramatic "Fani Tardini" prezintă spectacolul "Uşa e deschisă!" de Andrei Velea, în regia lui Vlad Ajder şi scenografia lui Daniel Divrician. În distribuție, actrița Petronela Buda. Piesa este o monodramă, inspirată de un caz real: o fostă studentă la Medicină, condamnată pentru crimă, cere îngăduință. Ea vrea să nască în libertate copilul pe care îl poartă în pântece.

Sâmbătă, 1 octombrie, la ora 19,00, este programat spectacolul "Liselote în mai" de Pozsgai Zsolt, regia lui Cătălin Vasiliu. Joacă Oana Preda (Liselotte) și Răzvan Clopoţel (Karl, Ludwig, Henri, Roland, Nicolas, Man in Black). Este una dintre cele mai cunoscute piese ale dramaturgului Pozsgai Zsolt, care abordează cu umor probleme cu care se confruntă femeile și bărbații oriunde în lume, reușind totodată să expună fragilitatea relațiilor de iubire și dramele oamenilor singuri.

Duminică, 2 octombrie, la ora 19,00, se va juca "O noapte furtunoasă" de I.L. Caragiale, regia și scenografia: conf. univ. dr. Radu Horghidan. Spectacol de licență al Promoției 2022 a Facultății de Arte de la Galați, reprezentaţia îi are în distribuție pe studenții din Anul III, sprijiniți de cursanții programului de Masterat al aceleiași facultăți: Mihai Păun (Jupân Dumitrache), Laurențiu Bobeică (Nae Ipingescu), Adriana Mitu (Veta), Dorina Iuliana Necula (Zița), Ionuț Strat (Spiridon), Robert Bîclea (Chiriac) și Nică Bargan (Rică Venturiano).

Citit 756 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2022 08:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.