Două premii pentru Filiala Galați a UZPR

Două premii pentru Filiala Galați a UZPR
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Gala Premiilor Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) a adunat, la București, și doi ziariști de la Filiala "Radu Macovei" din Galați. Sorin Stanciu, președintele UZPR, a precizat că întâlnirea se desfăşoară sub semnul comemorării unui an de la adormirea în Domnul a ziaristului de radio Dinu Doru Glăvan, fost președinte al UZPR. A încălzit atmosfera un film care a ilustrat motivele pentru care Dinu Doru Glăvan "a ținut să alăture într-un concurs cele două teme ale ediţiei actuale a galei - pandemie și patriotism, dând astfel măsura extraordinarei adaptabilități a ziaristului român la evenimentele din ultimii ani".

În cadrul manifestării au fost premiați: Iancu Aizic (Galați), Tanța Tănăsescu, Verginia Vedinaș, Pompiliu Comșa (Galați), Dan Constantin, Sorin Ghilea, redacția DADA Tv, Claudiu Dumitrache, Maria Țoghină, Mihai Pânzaru - PIM, Petrică Butuc, Neculai Muscalu, Laurențiu Sfinteș, Daniela Cupșe Apostoaiei, Cornel Sorescu, Cristi Popovici, preotul Eugen Tănăsescu şi Sergiu Cioiu.

La eveniment au fost prezenți Toni Greblă, prefectul Capitalei, care și-a exprimat respectul pentru mass-media și slujitorii săi, și Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului, care a adus un mesaj de susținere și de apreciere din partea premierului.

Foto: Arhiva UZPR

 

Citit 1170 ori Ultima modificare Marți, 15 Noiembrie 2022 09:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.