Gălăţeni nominalizaţi la Premiile „Ficţiunea”

Gălăţeni nominalizaţi la Premiile „Ficţiunea”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Doi gălăţeni au fost nominalizaţi la Premiile "Ficţiunea", care răsplătesc realizările celor mai valoroşi artişti din diverse domenii şi promovează forme hibride ale artei.

Astfel, criticul şi scriitorul Adi G. Secară, colaborator de cursă lungă al cotidianului "Viaţa liberă", a fost nominalizat la categoria "Stil artistic rafinat şi ingenios", pentru volumul de poeme "Horodok", apărut anul trecut la Editura "Eikon".

De asemenea, actriţa Petronela Buda se află în cursă pentru premiul categoriei "Ficţiune psihologică, cu impact social", cu rolul din spectacolul "Uşa e deschisă", de Andrei Velea, pus în scenă de regizorul Vlad Ajder, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini" din Galaţi.

Asociaţia Creatorilor de Ficţiune şi revista "Ficţiunea OPTm" vor acorda anul acesta şase premii "Ficţiunea", pentru stil, operă-manifest, ficţiune psihologică, personaj, final şi ficţiune de popularitate. De asemenea, va exista un premiu special, al revistei "Ficţiunea OPTm". Gala Premiilor "Ficţiunea" se va desfăşura pe 30 iunie, în grădina Casei Filipescu-Cesianu din Bucureşti.

Citit 922 ori Ultima modificare Vineri, 23 Iunie 2023 12:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.