Un deceniu de filantropie

Un deceniu de filantropie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Asociaţia Filantropică Creştin-Ortodoxă „Sfântul Vasile cel Mare” de 10 ani în slujba tinerilor nevoiaşi *

Asociaţia Filantropică Creştin-Ortodoxă „Sfântul Vasile cel Mare” a împlinit ieri 10 ani de slujire socială şi filantropică. Cu această ocazie, la aşezământul din strada Basarabiei s-a organizat un simpozion care s-a bucurat de prezenţa Î.P.S. Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, dar şi de participarea mai multor oaspeţi de seamă, printre care primarul Dumitru Nicolae, directorul-coordonator al Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii Sociale, Olimpia Ralea, directorul Serviciului de Medicină Socială şi Şcolară, dr. Costinela Georgescu şi managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii, dr. Victoriţa Ştefănescu.

Activitatea s-a desfăşurat sub titlul „Filantropia – mijloc concret de manifestare a dragostei faţă de aproapele”. 

Preoţi şi profesori au susţinut lucrări cu teme de suflet. Tot în cadrul simpozionului, Asociaţia şi-a lansat şi un site web. S-a evocat şi întâlnirea emoţionantă dintre generaţiile de beneficiari ai centrului, dar şi întreaga istorie a celor 10 ani de filantropie.

Chiar în acest moment de serviciile centrului se bucură 90 de beneficiari: 30 în centrul rezidenţial şi alţi 60 în centrul de zi.

Citit 596 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.