Premii pentru Casa de Cultură a Studenţilor

Premii pentru Casa de Cultură a Studenţilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupa de teatru „De ce ficatul?” a Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi a câştigat trei premii la un festival studenţesc desfăşurat în urmă cu câteva zile la Ploieşti.

Astfel, piesa „Neranţula”, de Panait Istrati, a obţinut premiul pentru originalitate, în timp ce Elena Bujor a primit premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, iar Cosmin Florescu premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar.

„A fost o surpriză plăcută pentru mine. Speram să luăm premii, dar nu mă aşteptam, cu atât mai mult cu cât eram la prima participare la un festival”, a declarat Elena Bujor. Galele Teatrului Studenţesc „Seri în lumea Thaliei” s-au desfăşurat în weekend şi au adunat zece trupe din cele mai importante centre universitare din ţară.

Premiile pentru teatru nu sunt, totuşi, singurele distincţii obţinute de trupele Casei de Cultură a Studenţilor din Galaţi în ultimele zile. Astfel, la Piteşti, CCS a participat la Festivalul Naţional de Creaţie Vestimentară „Culorile Toamnei”, prin agenţia de modele aQua Models  şi designerul Florentina Giol.

Gălăţenii au participat cu o colecţie intitulată „Encore une dance” şi au obţinut premiul de popularitate. Preşedintele juriului a fost designerul Cătălin Botezatu.

De asemenea, una din modelele agenţiei aQua Models, Cristina Tcacenko, a fost selectată pentru a participa în Taiwan la „Miss Ocean International 2010”.

Citit 1154 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.