Preselecţie pentru Mamaia Copiilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preselecţia pentru Festivalul „Mamaia Copiilor” - ajuns anul acesta la a IX-a ediţie - se va desfăşura la Galaţi pe 25 martie, la Liceul de Artă „D.Cuclin”.

Pentru secţiunea interpretare se pot prezenta solişti individuali la cele patru grupe de vârstă (5-7 ani, 8-10 ani, 11-13 ani şi 14-17 ani), grupuri mici (formate din 2-5 componenţi), precum şi grupuri mari (formate din 8-20 componenţi). La preselecţia zonală, concurenţii individuali vor  cânta două melodii de muzică uşoară românească, dintre care una trebuie să fi fost prezentată pe scena Festivalului “Mamaia Copiilor”  într-una din cele opt ediţii precedente (lista acestora se găseşte pe pagina de internet www.mamaiacopiilor.ro).

Grupurile mici prezintă un colaj de muzică uşoară românească având o  durată maximă de  5 minute sau două melodii a câte 3 minute. Grupurile mari prezintă câte un show de muzică românească cu durata maximă de 7 minute. Acompaniamentul trebuie asigurat pe negativ orchestral înregistrat pe CD.

Taxa de participare este de 50 lei pentru solişti individuali, 80 lei pentru grupuri mici şi 120 lei pentru grupuri mari.

Citit 796 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.