Debut în forţă la Antena 1/ Două gălăţence pe scena "Next Star"
Foto: Foto: Antena 1

Debut în forţă la Antena 1/ Două gălăţence pe scena "Next Star"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Daniela Negoiţă a revenit pe scena de la „Next Star” alături de ceilalţi campioni ai sezoanelor trecute * La doar cinci ani şi cinci luni, Irina Gherasim a dovedit cu prisosinţă că s-a născut cu steaua talentului în frunte


Prima ediţie din noul sezon al emisiunii concurs "Next Star" a debutat în forţă marţi seara (16 septembrie 2014) cu o dublă prezenţă gălăţeană. Publicul a avut şansa de a o revedea pe una dintre câştigătoarele sezonului trecut, Daniela Negoiţă, în vârstă de 12 ani, care a intrat în istoria concursului ca fiind prima rapperiţă de la „Next Star”. Daniela a urcat pe scenă în calitate de invitată, alături de alţi copii talentaţi din ediţiile trecute ale emisiunii, care formează „Generaţia Next Star”. Chiar dacă a cântat într-un grup de campioni, Daniela a fost solistă şi a avut propriul moment de rapp, aplaudat de public. Cea de-a doua gălăţeancă a fost, aşa cum v-am anunţat deja, Daria Irina Gherasim.

Întâlnire cu unicornul

Îmbrăcată în costum de ţigăncuşă, la doar cinci ani şi cinci luni, Irina Gherasim a păşit pe scenă fără pic de emoţie. Puştoaica are o memorie excepţională, reţine texte lungi şi le reproduce în modalităţi diferite. Dar, ca orice fetiţă de vârsta ei, este o prinţesă, aşa că ia la probat pantofii mamei, celebra atletă Alina Tecuţă Gherasim. Irina este îndrăgostită de un animal fermecat cum altul nu mai există: unicornul. Şi pentru că numai oamenii speciali îl pot vedea în toată splendoarea lui, Dan Negru, prezentatorul emisiunii, i-a oferit Irinei magica întâlnire cu unicornul. Fascinată şi temătoare în acelaşi timp, Irina a îndrăznit să-l atingă şi să-l mângâie. "Noi în seara asta construim amintiri. Când tu o să fii bunicuţă, o să-ţi aminteşti că la cinci ani te-am ţinut noi de mână şi ai atins un unicorn", i-a spus Dan Negru. Desigur, pentru unii părea doar un ponei mascat, pentru ea era, sigur, un unicorn!

Irina cu stea în frunte!

Dan Negru a remarcat că Irina are un semn pe frunte. Unii spun că e ca un „V” de la victorie, Irina spune că e ca o inimioară, dar juriul „Next Star” a decis că e o steluţă: steaua talentului. Irina a jucat o scenetă plină de culoare şi umor, avându-l ca partener de scenă pe Aurelian Temişan. Cu talent, naturaleţe şi dezinvoltură, Irina a interpretat două personaje în paralel, o fetiţă şi o vrăjitoare, şi a cucerit juriul şi publicul. Chiar dacă nu s-a calificat în etapa următoare, Irina a primit cel mai important verdict din partea marelui actor Vasile Muraru, care i-a spus că va fi o mare actriţă!

Noi îi ţinem pumnii!

 

Citit 1110 ori Ultima modificare Joi, 18 Septembrie 2014 11:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.