Folk nou, în oraşul cu flori de tei

Folk nou, în oraşul cu flori de tei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, pe înserat, în piaţeta din faţa Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, Vasile Şeicaru  şi-a lansat cel de-al 10-lea album din carieră – „În oraşul cu flori de tei”.

Iubitorii de folk autentic de toate vârstele, dar mai ales iubitorii de Şeicaru s-au adunat, în jurul orei 20.00, la teatru şi l-au acompaniat pe artistul gălăţean atât pe durata unora dintre cele 10 cântece de pe noul album – cum ar fi „Un Înger pereche”, cât şi a celor mai vechi, deja consacrate, ca „Antiprimăvara”, „Viaţa-i viaţă, banu-i ban” sau „Actorul”.

Pe scenă (sau, mai exact, pe treptele teatrului) au urcat, pe rând şi invitaţii cântăreţului, printre care Zoe Alecu şi realizatorul radio Mihai Cosmin Popescu.

În pauzele dintre melodii, Şeicaru a mulţumit echipei de la Teatrul Dramatic şi mass-mediei gălăţene  pentru că i-au fost alături şi au făcut posibil concertul de lansare. „M-am aşteptat să iasă bine, dar nici chiar aşa”, a spus artistul, în aplauzele fanilor.

Muzica a curs lin, timp de mai bine de două ore, iar amintirile cântăreţului despre Galaţi şi despre formaţia Cristal al cărei solist a fost s-au ţinut lanţ, în scurtele pauze dintre cântece.  

Recitalul s-a prelungit în noapte, cu un Şeicaru la fel de energic ca întotdeauna şi cu un public avid de muzică.

Citit 734 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.