Actorul gălăţean Cristian Iacob a preluat CONDUCEREA Teatrului Mic din Bucureşti
Foto: Sursa foto: teatrulmic.ro

Actorul gălăţean Cristian Iacob a preluat CONDUCEREA Teatrului Mic din Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Actorul Cristian Iacob a preluat conducerea Teatrului Mic şi a Teatrului Foarte Mic din Bucureşti, după ce fostul director al celor două instituţii de spectacole, Mihai Dinvale, s-a pensionat.

Actorul Mişu (Mihai) Dinvale a declarat, vineri, pentru mediafax.ro, că din 4 ianuarie este "un pensionar fericit". Acesta se afla la conducerea Teatrului Mic şi a Teatrului Foarte Mic din septembrie 2014. Astfel, de la începutul anului 2016, conducerea Teatrului Mic şi a Teatrului Foarte Mic a fost preluată interimar de actorul Cristian Iacob.

"Am preluat funcţia de director interimar pentru două-trei luni, până se vor rezolva problemele de management", a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, Cristian Iacob, precizând că încearcă să fie "doar un punct de legătură". "Problemele teatrului, inclusiv cea legată de sediul Teatrului Foarte Mic, sunt grave, dar sunt rezolvabile. Totul este rezolvabil", a mai spus Cristian Iacob.

Teatrul Foarte Mic şi-a întrerupt activitatea pe 24 noiembrie 2015, după ce clădirea în care funcţiona această instituţie a fost inclusă în clasa I de risc seismic, care prezintă pericol public.

Cristian Iacob s-a născut în Galaţi, la 18 octombrie 1968.

În stagiunea curentă a Teatrului Mic, actorul Cristian Iacob joacă în spectacolele "D'ale carnavalului", "Pensiune completă", "Somnoroasa aventură sau Aventurile unui bărbat extrem de serios", "Trei gemeni veneţieni", "Visul unei nopţi de vară" şi "Volpone", potrivit site-ului oficial al instituţiei. PENTRU DETALII, CLICK AICI

Citit 3477 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Ianuarie 2016 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.