Un ultim romantic - la Bucureşti. Alexandu Jula îşi lansează marți un nou CD

Un ultim romantic - la Bucureşti. Alexandu Jula îşi lansează marți un nou CD
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

“Alexandru Jula - Ultimul romantic” - este titlul unui nou CD muzical lansat de cunoscuta vedetă gălăţeană, de data aceasta cu o lansare în Capitală.

După concertele de la Teatrul Muzical gălăţean şi din “Grădina Leonard” a teatrului, chiar cu acest titlu (la care gălăţenii care n-au mai apucat bilete au stat şi lângă gard, iar unii norocoşi chiar s-au cocoţat pe acesta!), după o carte de memorialistică dedicată, în 2014, exclusiv artistului nostru de către Oana Georgescu, numită identic, titlul cu pricina, excelent ales, anunţă un gen foarte popular şi vinde biletele înainte de a fi lipit afişele.

Editat de Eurostar, noul album va fi lansat astăzi, 5 aprilie, la Magazinul “Muzica” din Bucureşti, de la ora 17,00. Printre cei care vor vorbi despre seniorul muzicii uşoare româneşti se va număra bineînţeles şi celebrul, longevivul prezentator de megaspectacole live şi de televiziune Octavian Ursulescu, el însuşi o vedetă în materie, alături de iubita cântăreaţă de muzică uşoară cu mari succese în timp pe scene şi festival din ţară şi din străinătate, Stela Enache.

Citit 1200 ori Ultima modificare Luni, 04 Aprilie 2016 19:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.