Marius Mitrof, INVITAT la un eveniment la Mangalia

Marius Mitrof, INVITAT la un eveniment la Mangalia
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Recent, la Casa de Cultură a oraşului Mangalia, în cadrul ediţiei a XVIII-a a Târgului estival „Carte la nisip”, a avut loc o dublă lansare de carte.

Este vorba despre volumul „O istorie a oraşului Cernavodă” (coordonatori: Sorin Marcel Colesniuc şi Adrian Cârlescu) şi „În amintirea unui istoric român”( coordonatori: dr. Nicoleta Ceachir şi dr. Sorin Marcel Colesniuc).

Cel de al doilea volum este un omagiu adus cercetătorului Nicolae Ceachir şi cuprinde 1.200 de pagini, în care puteţi găsi mărturii ale oamenilor care au avut onoarea de a lucra alături de acest cercetător (studenţi, profesori, dar şi alţi cercetători).

În cadrul acestui eveniment, Marius Mitrof, consilier în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Galaţi, invitat să conferenţieze despre activitatea amplă a cercetătorului Nicolae Ceachir, a prezentat şi informaţii istorice legate de oraşul Galaţi. Marius Mitrof, absolvent al Universităţii „Danubius”, a menţinut legătura cu instituţia de învăţământ, participând la numeroase proiecte de interes public pentru comunitatea gălăţeană, implicând studenţii în diferite iniţiative ca „Ecologizarea sitului Barboşi-Tirighina", dar şi prin activităţile desfăşurate în calitate de reprezentant al Direcţiei Judeţene pentru Cultură Galaţi.

Citit 1222 ori Ultima modificare Marți, 09 August 2016 01:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.