Conacul Brătienilor din Argeş, vândut pe OLX

Conacul Brătienilor din Argeş, vândut pe OLX
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Conacul Brătienilor din localitatea argeşeană Răteşti, deţinut de doi cetăţeni italieni, şi-a găsit cumpărător pe OLX, fiind semnat antecontractul între proprietari şi un bucureştean care a oferit 35.000 de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„În primul rând aveţi ocazia să cumpăraţi o poveste. O poveste extraordinară a unei familii de excepţie! O familie adânc împământenită în istoria neamului românesc! Conacul ce a aparţinut istoricului Gheorghe I.I.C. Brătianu este situat în satul Tigveni, comuna Răteşti, judeţul Argeş, cu o suprafaţă de teren de 10.000 mp, opt camere la parter, clădirea nu este locuibilă, se află inventariată în patrimoniul naţional al României la clasa B, terenul şi casa au documente în regulă, cadastru intabulat, studiu geofizică, releveu arhitectural achitat, etc, racordată la reţeaua de energie electrică mono şi trifazic, apă curentă la poartă, canalizare proprie, deschidere stradală 65 m, în centrul comunei, vizavi de postul de poliţie, la est biserica ortodoxă a Parohiei Tigveni I Vale Argeş. Preţ: 40.000 Euro negociabil - conacul împreună cu terenul aferent, un hectar.(...)”, aşa suna anunţul postat pe OLX.

Un bucureştean s-a decis să cumpere conacul, a văzut stadiul în care se află construcţia, s-a înţeles cu italienii şi a fost semnat şi un antecontract de vânzare – cumpărare.

sursa: mediafax.ro

Citit 2117 ori Ultima modificare Marți, 09 August 2016 11:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.