Animaţia de duminică dimineaţa. Păpuşi "Călătorie spre centrul pământului", la Teatrul Gulliver

Animaţia de duminică dimineaţa. Păpuşi "Călătorie spre centrul pământului", la Teatrul Gulliver
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această duminică, de la ora 10,30, va avea loc spectacolul tridimensional „Călătorie spre centrul pământului”, după Jules Verne, o colaborare inedită între trupa de actori a Teatrului de Păpuşi "Gulliver" cu regizorul Radu Dinulescu şi cineastul belgian Armand Richelet-Kleinberg, cel care semnează animaţia 3D stereoscopică, realizarea filmului, a muzicii şi a coloanei sonore.

Păpuşile care ne conduc în acestă aventură spre centrul pământului au fost realizate de scenograful Vlad Tănase şi prind viaţă prin mânuirea iscusită a actriţelor Adina Ariton, Elena Marin, Gina Geru şi Ramona Păuc, în timp ce vocea prezentatorului este a actorului Marian Sterian. În montarea de la "Gulliver", regăsim doi oameni şi o călăuză care încearcă să ajungă, prin craterul unui vulcan, direct în centrul ”incandescent” al pământului, în ciuda tuturor teoriilor ştiinţifice.

Pentru vizionarea acestui spectacol-eveniment, publicul va primi ochelari 3D activi, cu care va urmări imaginile tridimensionale proiectate pe un ecran din pânză, în spatele căruia sunt mânuite păpuşile.

Spectacolul se va desfăşura în Sala Mare a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Biletele se pot cumpăra înainte de începerea spectacolului, preţul acestora fiind de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Citit 1596 ori Ultima modificare Joi, 09 Februarie 2017 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.