”Frumoasa şi Bestia”, o lecţie de devotament

”Frumoasa şi Bestia”, o lecţie de devotament
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 9 aprilie, de la ora 10,30, la Teatrul "Gulliver" se va juca spectacolul „Frumoasa şi Bestia”. Reprezentaţia, după o poveste foarte îndrăgită de copii, care nu putea să lipsească din repertoriul de la "Gulliver", va avea loc în Sala Mare a Teatrului Dramatic.

Spectacolul este o lecţie de devotament şi sacrificiu pe care fiica cea mică îl face pentru tatăl său, Bernardo. Aceasta acceptă să se ducă la palatul Bestiei, pentru a-şi salva tatăl, care furase un trandafir din grădina monstrului cu chip de om şi trup de fiară, drept cadou pentru fiica sa. Ajunsă la palat, Frumoasa va reuşi să îndrăgească această arătare care, dincolo de înfăţişarea sa grotească, ascundea un suflet cald şi sensibil. Şirul întâmplărilor desfăşurate la palatul fermecat ne conduc într-o ingenuă poveste de dragoste dintre cei doi. Bestia fusese de fapt un prinţ fermecat de o vrăjitoare, care dorea să se răzbune, pentru că frumosul prinţ îi respinsese cererea în căsătorie. 

"Frumoasa şi bestia” reprezintă o dragă reîntâlnire, după aproape zece ani, cu regizorul Cristian Pepino, cel mai apreciat şi reputat regizor al teatrului de animaţie din România. 

Întreaga poveste reuşeşte să cucerească vizual, decorul şi costumele pline de culoare şi rafinament, fiind realizate de Remus Alexandru Gabor şi Raluca Aioniţoaie, în timp ce muzica originală, aparţine compozitorului Dan Bălan. Păpuşile care conduc spectatorii în această minunată aventură prind viaţă, fiind mânuite de actorii Ramona Păuc, Ionuţ Negrişanu, Gina Geru, Elena Marin, Adina Ariton, Eduard Şişu.

Citit 1824 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2017 16:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.