Teatrul Gulliver joacă în deplasare
Foto: Secvenţă din spectacolul "Frumoasa şi Bestia"

Teatrul Gulliver joacă în deplasare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminica aceasta, trupa Teatrului Gulliver nu va juca acasă celebrele piese cu care şi-a obişnuit spectatorii de toate vârstele, deoarece va pleca la două festivaluri de animaţie din ţară.

Spectacolul „Frumoasa şi bestia” a fost selectat de către organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr din Iaşi şi ai Festivalului Internaţional de Teatru „Poveşti” din Alba Iulia să facă parte din programul ediţiilor din acest an. Ambele suntfestivaluri prestigioase în rândul manifestărilor de gen din România.

„Frumoasa şi bestia”, spectacol adaptat şi regizat de Cristian Pepino, este o  poveste foarte îndrăgită de copii, care nu putea să lipsească din repertoriul teatrului. Regizorul Cristian Pepino a primit premiul pentru regia acestui spectacol în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie „Gulliver” din acest an. Scenografia şi construcția păpuşilor sunt realizate de  Alexandru Remus Gabor şi, respectiv, Raluca Aioniţoaie, iar muzica originală ce completează atmosfera magică a poveştii este semnată de Dan Bălan. Personajele care urcă pe scenă sunt interpretate de actorii Ramona Păuc, Ionuţ Negrişanu/Andrei Dombrovschi, Gina Geru, Elena Marin, Adina Ariton, Eduard Şişu, Marian Sterian, Aurelian Iorga.

Următorul spectacol care se va juca la Galaţi este „Călătorie spre centrul pământului”, duminică, 15 octombrie, de la ora 10,30.        

Citit 945 ori Ultima modificare Vineri, 06 Octombrie 2017 19:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.