Spectacol 3D, la Teatrul de Păpuşi ”Gulliver”

Spectacol 3D, la Teatrul de Păpuşi ”Gulliver”
În imagine, secvenţă din ”Călătorie spre centrul pământului”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 15 octombrie, Teatrul "Gulliver" le oferă copiilor un spectacol de teatru care îmbină tehnica cinematografului 3D cu poezia spectacolului viu, cu păpuşi şi obiecte. Acesta va avea loc în sala Studio a Teatrului Dramatic "Fani Tardini".

"Călătorie spre centrul pământului" este o piesă despre doi oameni şi o calăuză care încearcă să ajungă, prin craterul unui vulcan, direct în centru "incandescent" al pământului, în ciuda tuturor teoriilor stiinţifice. Un subiect pasionant, plin de posibilităţi, pentru o experienţă unică, prima de acest gen din lume, un spectacol la modă, care poate satisface gusturile tuturor generaţiilor. O colaborare inedită între trupa de actori a Teatrului "Gulliver" din Galaţi cu regizorul Radu Dinulescu şi cineastul belgian Armand Richelet-Kleinberg, cel care semnează animaţia 3D stereoscopică, realizarea filmului, muzicii şi a coloanei sonore.

Spectacolul s-a jucat în luna martie a acestui an la Festivalul "Izmir International Puppet Days" din Turcia, unde s-a bucurat de prezenţa a sute de copii, dornici să vadă, pentru prima dată, un spectacol de teatru tridimensional.

Piesa este recomandată copiilor de peste 6 ani. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Citit 3240 ori Ultima modificare Vineri, 13 Octombrie 2017 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.