”Cenuşăreasa”, la Teatrul de Păpuşi

”Cenuşăreasa”, la Teatrul de Păpuşi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 12 noiembrie, de la ora 10,30, cei mici sunt aşteptaţi la Teatrul de Păpuşi "Gulliver", la spectacolul "Cenuşăreasa", pus în scenă de regizorul Ciprian Huţanu, care montează pentru prima dată la Galaţi. Ciprian Huţanu este actor, regizor de teatru de animaţie, conferenţiar universitar la Facultatea de Teatru (Departamentul Animaţie) din Iaşi şi a acceptat cu mare bucurie provocarea de a monta spectacolul "Cenuşăreasa".

Scenografia şi construcţia păpuşilor de mari dimensiuni îi aparţin scenografului Vlad Tănase, cel care a dat formă şi culoare şi altor spectacole marca "Gulliver", precum "Mica Sirenă", "Păcală", "Vasilache, Mărioara şi invitaţii".

Cu o ilustraţie muzicală de excepţie, realizată de Eugen Dan Drăgoi, spectacolul te trimite cu gândul la desenele animate Disney. În plus, grafica digitală realizată de Andrei Cozlac întregeşte tabloul de poveste, reproducând atmosfera elegantă a palatului. Din distribuţie fac parte actorii: Elena Marin, Ionuţ Negrişanu, Gina Geru, Ramona Păuc şi Aurelian Iorga.

Cei care doresc să îşi achiziţioneze bilete din timp o pot face online, accesând linkul bilete.fanitardini.ro sau teatrul-gulliver.ro, secţiunea Program - Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot cumpăra de la sediul teatrului, cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Citit 1464 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 09:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.