O bătrână a încercat să oprească proteste cu bâta de baseball

O bătrână a încercat să oprească proteste cu bâta de baseball
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O bătrânică din Michigan, în vârstă de 75 de ani, a fost filmată în timp ce încerca să oprească, cu o bâtă de baseball, protestatarii care participau la un marş pentru George Floyd.

Într-un clip care circulă pe reţelele de socializare, se vede cum Karla Anderson îi aşteaptă pe protestatari cu o bâtă de baseball în oraşul East Grand Rapids miercuri.

„Îmi voi proteja proprietatea. Nu aveţi dreptul să faceţi revolte!” le strigă femeia protestatarilor, după care încearcă să îi lovească pe unii dintre ei.

Mai mulţi tineri din grup intervin şi încearcă să-i ia bâta din mână, în timp ce îi opresc pe ceilalţi să o împingă, iar apoi o trag pe marginea drumului, pentru a lăsa protestatarii să treacă mai departe.

Femeia a declarat într-un interviu acordat presei locale că încerca pur şi simplu să-şi protejeze casa de eventualele vandalizări sau jafuri.

Ea a mai spus că crede că grupul militant de extremă stânga Antifa a fost implicat în protest. „Nu este vorba despre Black Lives Matter, este vorba despre diviziunea rasială”, a declarat bătrânica.

Protestul a fost paşnic şi nu a existat nicio dovadă că Antifa a fost implicată, scrie The New York Post.

Citit 973 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Iunie 2020 13:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.