UPDATE Polițist ucis în apropierea Pentagonului

UPDATE Polițist ucis în apropierea Pentagonului
Sursa foto, Hepta
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE, miercuri, 4 august 2021. Un poliţist a fost ucis marţi într-un atac produs la câţiva metri de clădirea Pentagonului, unde a fost decretată pentru o scurtă perioadă de timp stare de alertă, potrivit unui senator şi informaţiilor apărute în mass-media americane, informează AFP. Angajaţilor Departamentului Apărării li s-a cerut să rămână în interior în jurul orei locale 10,40 (14.40 GMT) după ce mai multe focuri de armă au fost auzite în staţia de autobuz de lângă faimoasa clădire situată la sud de capitala Washington, în Virginia. (Ovidiu Amălinei)

*

UPDATE. Clădirea Pentagonului a fost redeschisă, marți, după ce a fost sigilată. Decizia de închiderea a sediului a fost luată în urma unui atac armat, ce a avut loc în proximitate.

*

Alertă la Pentagon. S-au tras focuri de armă în apropiere. Cel puțin o persoană a fost ucisă * Este alertă la Pentagon, după ce s-au tras mai multe focuri de armă în apropierea clădirii. Focurile de armă au fost semnalate la Centrul de Tranzit al Pentagonului, o platformă de transport. Din primele informații, un atacator ar fi încercat să intre înarmat în clădirea Pentagonului, dar a fost oprit de către unul dintre ofițerii de securitate. Din primele informații, cel puțin o persoană a murit, iar alte trei au fost rănite.

VIDEO

Citit 436 ori Ultima modificare Miercuri, 04 August 2021 22:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.