Trăiește în peșteră, dar s-a vaccinat

Trăiește în peșteră, dar s-a vaccinat
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un bărbat sârb în vârstă de 70 de ani care locuiește de aproximativ 20 de ani într-o peșteră din munți s-a vaccinat anti-COVID. El a aflat despre existența virusului în 2020 și s-a vaccinat deoarece crede că într-o zi virusul va ajunge și la peștera lui, anunță Aleph News.

Panta Petrovic a ales distanțarea socială în urmă cu aproximativ 20 de ani, atunci când s-a mutat într-o peșteră mică din munți, pentru a evita societatea. Înainte de a se izola, bărbatul și-a donat toți banii comunității. Astfel, a finanțat construcția a trei poduri mici din oraș.

În 2020 a făcut o vizită în oraș și a aflat că omenirea se confruntă cu pandemia de coronavirus. După ce au devenit disponibile vaccinurile anti-COVID, Panta Petrovic a ales să se vaccineze. „Virusul nu se alege. Va veni și aici, în peștera mea”, a declarat pentru AFP Panta Petrovic, bărbatul care locuiește de aproape 20 de ani în peștera din muntele Stara Planina, situat în sudul Serbiei. „Vreau să primesc toate cele trei doze, inclusiv cea suplimentară. Îndemn fiecare persoană să se vaccineze”, a transmis bărbatul.

Citit 748 ori Ultima modificare Duminică, 15 August 2021 21:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.