„Pe uragan sau tornadă, mâncarea ajunge caldă”

„Pe uragan sau tornadă, mâncarea ajunge caldă”
Curier pe bicicletă, prin apă până la brâu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Imaginile cu un curier care a continuat să meargă prin apă în timpul inundațiilor, pentru a ajunge la adresa de livrare, au devenit virale * Bărbatul a fost surprins în Brooklyn, în timp ce se chinuia să traverseze o stradă inundată, cu bicicleta pe care era agăţată sacoşa cu comanda

*

Inundaţiile care au afectat patru state din nord-estul Statelor Unite au ucis cel puţin 44 de persoane, în condiţiile în care rămăşiţele uraganului Ida au dezlănţuit ploi torenţiale care au inundat liniile de metrou din New York şi au împiedicat zborurile.

Guvernatorii din New York şi New Jersey au cerut locuitorilor să rămână acasă, în timp ce echipajele lucrau pentru a curăţa drumurile şi a restabili serviciile de metrou şi legăturile feroviare care deserveau milioane de rezidenţi.

Nu este și cazul unui bărbat din Brooklyn, care, în ciuda inundațiilor și a ploilor torențiale, s-a ambiționat și a livrat pachetul către client.

Bărbatul care livrează mâncare a fost surprins în timp ce se chinuia să traverseze o stradă inundată, cu bicicleta pe care era agăţată sacoşa cu comanda.

Gestul curierului a atras atenţia celor care au văzut imaginile și care acum vor să afle cine este pentru a-l recompensa.

New Yorkul a fost măturat de cele mai mari inundații din ultimul secol. În cartierele Manhattan, Queens și Brooklyn, apa a înecat oameni care locuiau în apartamente modeste aflate la subsol. (Cristinel Luca)

Citit 442 ori Ultima modificare Duminică, 05 Septembrie 2021 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.