O femeie din SUA a împușcat mortal un bărbat care a deschis focul asupra unui grup la o petrecere

O femeie din SUA a împușcat mortal un bărbat care a deschis focul asupra unui grup la o petrecere
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O femeie din SUA a împușcat mortal un bărbat care a deschis focul asupra unei mulțimi de oameni cu o pușcă semiautomată în Charleston, Virginia de Vest, relatează BBC.

Dennis Butler, un bărbat de 37 de ani, cu antecedente penale, a fost ucis după ce a încercat să tragă cu arma într-un grup de aproximativ 40 de persoane care participau la o petrecere.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Tony Hazelett, a declarat că reacția rapidă a femeii a salvat vieți și ar fi putut preveni o crimă în masă.

Vestea vine pe fondul unei dezbateri naționale privind controlul armelor după un atac armat cu 21 de victime la o școală din Texas.

Butler a trecut cu mașina prin zonă mai devreme, miercuri seară, când a fost avertizat să încetinească pentru că în zonă erau copii care se jucau.

S-a întors înarmat cu o pușcă de tip AR-15 și a deschis focul din vehiculul său asupra grupului care sărbătorea o aniversare în afara complexului de apartamente din oraș.

Femeia care l-a împușcat pe agresor nu are experiență în aplicarea legii și nu lucrează în poliție. „Ea este doar un membru al comunității care purta arma în mod legal”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției. „Și în loc să fugă de amenințare ... a salvat mai multe vieți”.

Citit 663 ori Ultima modificare Duminică, 29 Mai 2022 10:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.