Cancelarul Olaf Scholz și-a făcut cont pe TikTok

Cancelarul Olaf Scholz și-a făcut cont pe TikTok
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cancelarul german Olaf Scholz a trimis luni prima postare a sa pe TikTok, alăturându-se astfel tot mai multor politicieni occidentali care au lăsat deoparte îngrijorările privind securitatea şi au decis să folosească platforma de social media chineză, relatează Reuters.

''Nu voi dansa. Promit. #TikTok'', a postat Scholz pe X (fosta Twitter). Prima postare a lui Scholz pe TikTok a fost trimisă de noul său cont, TeamBundeskanzler.

''Biroul federal de presă îşi extinde gama de informaţii pentru cetăţenii care folosesc tot mai mult TikTok pentru a afla mai multe şi a discuta despre politică'', a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului german, Steffen Hebestreit.

Prezenţa lui Olaf Scholz pe TikTok îi vizează în special pe tineri, potrivit unui comunicat al guvernului german. Până luni noaptea, contul lui Scholz avea 615 urmăritori, număr încă departe de cei peste 411.000 urmăritori ai "Alternativei pentru Germania" (AfD), partid foarte activ pe TikTok.

Citit 221 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2024 16:59

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro