Ne-a trecut CALORGAL-ul pe lângă portofele!
Foto: Ilustraţie: Monzanette

Ne-a trecut CALORGAL-ul pe lângă portofele!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii au toate motivele să se bucure de sentinţa Curţii de Apel bucureştene în dosarul APATERM. Cu falimentul la tâmplă, dacă semnau pentru CALORGAL, branşaţii la sistemul centralizat aveau de ce să-şi facă griji pentru portofele.

Liberal şi sprijinit de Marius Stan în persoană, Mircea Ispas urma să managerieze CALORGAL-ul deşi se dovedeşte un vajnic înapoi-mergător criogenizat în ne-principiile unui Dumitru Nicolae, George Cubasa şi altor haiduci care iau de la săraci ca să-şi dea prin buget lor înşişi.

La blocul de locuinţe sociale A4, cu centrală proprie, pe lângă gigacalorie, chiriaşii mai trebuie să plătească şi câte 10.000 de lei lunar pentru fochişti şi electrician. Mircea Ispas, director tehnica la APATERM dar şi director-administrator-unic angajat-bărbat de serviciu şi ce-o mai fi la CALORGAL argumentează: "e normal ca locatarii blocului să plătească serviciile pe care le furnizează Apaterm, inclusiv munca vie. Încă nici nu i-am pus să plătească toate intervenţiile pe care le-am făcut”. Iar alt consumator de buget prin sediul APATERM adaugă: „Am vrut să-i ajutăm pe oameni, să le fie şi lor bine. Noi le luăm mai puţin decât face”. Adică, fraierilor, staţi să vedeţi ce notă de plată vă vine dacă taxăm noi tot ce ni se scoală de pe scaun şi se face că munceşte...

Cum patrimoniul local e feuda lor, dată de la partid s-o jecmănească, alde Ispas şi compania ar fi făcut la fel şi în CALORGAL, ba mai abitir la umbra noilor contracte. S-ar fi plătit, pe lângă gigacaloria în sine, şi fochiştii din punctele termice, electricienii de prin sediu, şefii din birouri şi secretarele acestora de unde vor ele.

Iar căldura - din ţeavă, evident!

Bugetofagita cronică

Citit 20164 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2013 20:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.