Şofer român, PERICOL PUBLIC în Italia. A întors TIR-ul pe o autostradă intens circulată (VIDEO)
Foto: Foto, captură video

Şofer român, PERICOL PUBLIC în Italia. A întors TIR-ul pe o autostradă intens circulată (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un șofer român, care conducea un TIR înmatriculat în România, a efectuat o manevră periculoasă pe o autostradă, strecurându-se printr-un pasaj situat între cele patru benzi de circulaţie după ce şi-a dat seama că a greşit drumul.

Potrivit site-ului 20minutes.ch, românul a circulat, la volanul unui TIR lung, în urmă cu câteva zile pe autostrada A15 din Italia, care face legătura între localităţile La Spezia şi Parma, însă, la un moment dat, și-a dat seama că a greșit drumul și a întors într-un mod extrem de periculos. Șoferul român a fost denunțat de ceilalți conducători auto.

Poliția a difuzat o înregistrare video a manevrei efectuate de şofer, realizată cu ajutorul unei camere de supraveghere, iar acestea au devenit virale.

„Când a ajuns în apropiere de autostrada cu plată de la Pontremoli, şoferul a oprit vehiculul pe banda de urgenţă. El şi-a dat seama că a greşit drumul şi că trebuie să se întoarcă. Însă, pentru că era presat de timp, a decis să se strecoare printr-un pasaj situat între cele patru benzi de circulaţie”, a declarat un poliţist.

Românul, în vârstă de 30 de ani, a fost identificat şi trimis în judecată, pentru că a pus în pericol siguranţa pe drumurile publice. De asemenea, el a fost amendat cu 8.000 de euro și va rămâne fără permis de conducere timp de 3 luni.

Citit 6221 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Iulie 2016 02:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.