Șofer român, rănit uşor în explozia de la Bologna

Șofer român, rănit uşor în explozia de la Bologna
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Explozia unei cisterne pe autostrada din Bologna a făcut multiple victime. O persoană a decedat, iar alte zeci sunt rănite, după accidentul în care a fost implicată o cisternă plină cu combustibili, care apoi a explodat.

Potrivit informațiilor preliminare furnizate de către autoritățile italiene și confirmate ulterior de către personalul consular, șoferul unui TIR staționat în coloana de autovehicule lovită de autocisternă este cetățean român rezident în Italia, relatează Digi24. Acesta a reușit să se salveze părăsind rapid cabina autocamionului pe care îl conducea, astfel încât nu a suferit decât leziuni superficiale. După primirea îngrijirilor medicale necesare, cetățeanul român a fost externat din spitalul unde fusese transportat, rămânând în contact cu reprezentanții oficiului consular.

Până la momentul actual, autoritățile italiene nu au notificat consulatului alte cazuri de cetățeni români afectați de explozie, iar la nivelul oficiului consular nu s-au înregistrat solicitări de asistență consulară.

Citit 1527 ori Ultima modificare Marți, 07 August 2018 19:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.