Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Fostul premier ucrainean Iulia Timoşenko şi-a anunţat marţi candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 31 martie, fiind creditată cu prima şansă de sondaje, care o plasează în faţa preşedintelui aflat la sfârşit de mandat Petro Poroşenko, informează AFP.

"Sunt candidată la prezidenţiale", a afirmat Timoşenko, la Kiev, în faţa a sute de persoane, în cadrul unui miting al partidului său, Batkivşcina (Patria).

"Astăzi intrăm într-o nouă epocă de succes, de fericire şi prosperitate. Începem adevăratul marş înainte al Ucrainei, spre măreţia ei", a spus Timoşenko, recunoscând că în trecut a "făcut greşeli". "Poate că uneori greşesc, dar mă căiesc sincer", a declarat ea.

Într-o atmosferă de sărbătoare, mai multe sute de persoane s-au reunit, între care soţul şi fiica fostului premier. Unii manifestanţi agitau drapele naţionale ale Ucrainei în albastru şi galben, iar alţii pancarte pe care se putea citi "Credeţi în Ucraina!", inscripţie însoţită de o inimă roşie simbolizând partidul.

Citit 352 ori Ultima modificare Marți, 22 Ianuarie 2019 16:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro