Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Vor exista oportunităţi în luna septembrie pentru parlamentarii care vor să oprească ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană fără acord, a declarat duminică parlamentarul din opoziţie Jon Ashworth, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Publicaţiile britanice au relatat că Dominic Cummings, unul dintre principalii consilieri ai premierului britanic Boris Johnson, a declarat că parlamentarii nu vor putea opri un Brexit fără acord printr-o moţiune de cenzură. "Vor exista oportunităţi pentru noi în luna septembrie, pentru a opri un scenariu fără acord", a declarat Ashworth. "Guvernul va trebui să evidenţieze o legislaţie potrivită pentru a se pregăti pentru un Brexit fără acord. Noi vom folosi tot ce avem la dispoziţie în Parlament şi vom lucra pentru a opri acest scenariu", a adăugat acesta.

Consiliul European a decis amânarea ieşirii Marii Britanii din UE până pe 31 octombrie 2019. Camera Comunelor a respins de trei ori acordul negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană. În cazul în care acordul ar fi aprobat, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ar urma să se producă imediat.

Citit 276 ori Ultima modificare Duminică, 04 August 2019 14:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro