Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

China vrea să se asigure că doar "patrioţii" vor putea fi aleşi în Hong Kong, a declarat luni, 22 februarie 2021, un înalt responsabil al guvernului central, într-un moment în care Beijingul încearcă să neutralizeze opoziţia în acest teritoriu semiautonom, relatează AFP.

Aceste afirmaţii - făcute de Xia Baolong, directorul Biroului de Afaceri pentru Hong Kong şi Macao - survin cu mai puţin de două săptămâni până la deschiderea la Beijing a sesiunii anuale a Adunării Naţionale Populare (ANP, parlamentul chinez). Ea se va deschide la 5 martie şi s-ar putea încheia cu noi măsuri pentru întărirea controlului Chinei asupra acestui teritoriu.

Citit 204 ori Ultima modificare Luni, 22 Februarie 2021 21:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro