Gălățeni, eveniment pentru voi!

Gălățeni, eveniment pentru voi!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Aveti intrarea gratuita in data de 26 septembrie, la Teatrul Dramatic, incepand cu ora 18.30. Sunteti invitati la un evenimentul organizat de Amanet Romero, Marea Tombola Avantaj PLUS.

Amanet Romero organizeaza un eveniment in cadrul caruia va oferi o masina Dacia Logan si invita toti galatenii sa sustina castigatorul. Emotiile vor fi mari, miza evenimentului fiind un premiu in valoare de 7000 de euro. In plus, Amanet Romero a pregatit surprize si pentru toti invitatii din sala. Toti invitatii vor intra la tombola cu premii in bani. Va reamintim ca evenimentul este cu intrarea gratuita.

Amanet Romero din Galati este una din firmele care isi recompenzeaza clientii cu premii extrem de interesante: premii in bani, masini si lingouri din aur.

Este singurul amanet din Galati care ofera o masina la fiecare trei luni.

Fiecare gram de aur, fiecare bun din aur, argint sau platina detinut poate rezolva un impas financiar. La Romero clientii primesc servicii de calitate si un timp contractual de asteptare de 90 de zile. In plus, la orice ora din zi si din noapte este  deschis punctul de amanet Romero non stop din M19, zona Sanitas.

Cum poti sa treci peste un hop daca nu ai de unde sa iei repede o suma de bani? Bancile ofera bani in conditii extrem de stricte. Bunurile proprii sunt un mod de a face rost de bani. Poti sa le vinzi.

“Pune aurul la munca atunci cand ai nevoie de un imprumut rapid.”

Asadar, te asteptam la extragere sa ne cunosti!

Noteaza data de 26 septembrie, ora 18:30, Teatrul Dramatic, intrarea este gratuita.

(P)

Citit 3426 ori Ultima modificare Luni, 24 Septembrie 2018 15:32