Lansarea proiectului ”Dotare parc utilaje”

Lansarea proiectului ”Dotare parc utilaje”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

ROMSERV PRODUCT S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Dotare parc utilaje”, cod MySMIS 111733, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 “Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Devoltării Regionale și Administrației Publice,  în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.185.668,37 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 891.742,06 lei.

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției S.C. ROMSERV PRODUCT S.R.L. pe piața serviciilor de ”închiriere utilaje de construcții, de utilizare generală, cu operatori” din Regiunea Sud-Est într-un an de zile.

Obiectivele specifice ale proiectului:

  1. - dotarea parcului de utilaje cu 4 buldoexcavatoare cu atașamente braț de excavare cupă trapez;
  2. - crearea unui nou loc de muncă (mecanic utilaj) în cadrul S.C. ROMSERV PRODUCT S.R.L. în 6 luni;
  3. - creșterea cifrei de afaceri în domeniul serviciilor de ”închiriere utilaje de construcții, de utilizare generală, cu operator” într-un an de zile.

Durata de implementare a proiectului este de 29 luni: respectiv de la data 26.07.2016 până la data 30.11.2018.


Informaţii suplimentare se pot obţine la: Tel: 0740420905, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Persoană de contact: Patriche Cornel, Administrator


Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

(P)

Citit 1255 ori Ultima modificare Luni, 15 Octombrie 2018 09:51