APAN Automobile a impresionat din nou! THE TOUAREG FEELING – test-drive off-road la nivel premium oferit de Volkswagen

APAN Automobile a impresionat din nou! THE TOUAREG FEELING – test-drive off-road la nivel premium oferit de Volkswagen
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

APAN Automobile, dealer Volkswagen, a scos în evidență joi și vineri marca germană prin intermediul Noului Touareg - SUV-ul de nouă generație.

Cele 10 mașini destinate exclusiv clienților invitați la eveniment au participat la o caravană de test-drive în acest început de noiembrie într-un peisaj de vis pe Lunca Inferioară a Siretului. Și de această dată am avut toată susținerea campionilor naționali în Campionatul Național de Raliuri și la Campionatul Național de Viteză în Coastă, Mihai și Severina Beldie - piloți și instructori-, care au ales un traseu fascinant pentru a scoate în evidență caracterul dinamic al Noului Touareg.

Evident de la prima privire, Noul Touareg a adus un suflu nou în segmentul auto premium, nu numai prin proporțiile sale noi și impresionante, ci și prin tehnologiile inovatoare care se contopesc într-un automobil modern care emană suveranitate. Silueta sa dinamică cu capota alungită a motorului și partea din spate marcantă vă sugerează ce vă poate oferi acest automobil. Dinamic la exterior, calm la interior. Liniile de echipare îmbină la interior materiale exclusive cu nuanțe rafinate deschise, alăturate dotărilor atent alese. De asemenea, pe lângă design, motorizarea este un alt atu evidențiat la acest eveniment: capacitatea cilindrică 3.0 TDI, 286 de cai putere și cu transmisie automată, 8 trepte.

Clienții invitați la test-drive au fost impresionati și de Infotainment Premium - afișajul inovator al Noului Touareg. Ecranul tactil TFT de 15'' al sistemului contopește funcțiile într-un singur ”centru de comandă”.

Practic, ai impresia că pășești în viitor!

Adrenalina a fost la nivel maxim în aceste două zile când a fost testat de către invitați și Kittul 4x4 APAN Drive Show montat în fața showroom-ului Volkswagen.

Multe posibilități, un obiectiv: clienții!

APAN Automobile, dealer și service autorizat Volkswagen, vă așteaptă la showroom-ul situat în Șos. Dig Brăila - Galați, pentru a fi cu un pas înaintea prezentului!

(P)

Citit 3196 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Noiembrie 2018 14:03