Servicii de medicina muncii de înaltă calitate, doar la cabinetul dr. Ştefan Roşca

Servicii de medicina muncii de înaltă calitate, doar la cabinetul dr. Ştefan Roşca
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Sănătatea şi securitatea angajaţilor dumneavoastră este importantă, motiv pentru care asist. univ. dr. Ştefan Roşca vă pune la dispoziţie, prin intermediul cabinetului său, o gamă completă de servicii privind sănătatea şi securitatea în muncă.

În cadrul cabinetului situat pe strada Traian nr. 58, angajaţii pot beneficia, printre multe alte servicii, de stabilirea aptitudinilor de muncă, de monitorizarea stării de sănătate sau de evaluarea riscului privind bolile profesionale. Pentru angajatori, doctorul Ştefan Roşca oferă pachete medicale integrate de securitate şi sănătate în muncă.

Cabinetul doctorului Roşca dispune şi de un punct modern de recoltare a probelor biologice, aparţinând laboratorului Protest, pentru efectuarea analizelor medicale obligatorii conform legislaţiei actuale a muncii. De asemenea, cabinetul colaborează şi cu clinica gălăţeană Proclinic, în vederea efectuării altor analize medicale de specialitate. În cazul în care personalul cabinetului consideră că sunt necesare şi alte investigaţii medicale, indiferent de natura acestora, pacientul  va beneficia de o programare la Proclinic, ceea ce înseamnă că va avea întâietate pe lista de programări şi un discount de cel puţin 20 la sută din contravaloarea consultaţiilor de specialitate.

Pentru a consulta gama completă a serviciilor medicale asigurate de cabinetul dr. Ştefan Roşca accesaţi site-ul www.galmedmun.ro.

(P)

Citit 4211 ori Ultima modificare Luni, 26 Noiembrie 2018 13:21