Trei ani de la înfiinţare. Arestetic Galaţi, clinica de un milion de euro

Trei ani de la înfiinţare. Arestetic Galaţi, clinica de un milion de euro
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Cu trei ani în urmă se deschidea la Galaţi una dintre cele mai moderne şi mai bine utilate clinici de chirurgie estetică din România, o investiţie iniţială care depăşea 500.000 de euro. Clinica Arestetic Galaţi a avut o ascensiune uimitoare şi a devenit rapid un reper local şi naţional în estetică. Cum arată astăzi, după trei ani, Clinica Arestetic Galaţi? Ne vorbeşte despre asta managerul medical al Clinicii Arestetic şi creierul din spatele acestei clinici, prof.dr. Valeriu Ardeleanu.

- Domnule profesor, cum vi s-a părut că s-au scurs aceşti trei ani pentru Clinica Arestetic? Privită din afară, aş spune că activitatea clinicii dvs. arată senzaţional, dar cum aţi perceput-o dvs.?

- Nici nu ştiu ce să vă răspund, sincer. Au fost trei ani frumoşi, plini de satisfacţii profesionale, cu rezultate foarte bune, dar, în acelaşi timp, trei ani foarte grei. Pe de o parte, acest domeniu de activitate are o dinamică extraordinară şi trebuie mereu să fii informat – dar, cel mai important, să filtrezi informaţiile –, iar pe de altă parte, am încercat mereu să ne actualizăm serviciile în funcţie de solicitările pacientelor noastre şi să oferim servicii complete de chirurgie estetică, de estetică facială şi corporală, aşa cum am promis la deschidere. În spatele a tot ce vedeţi dvs. se ascunde o muncă la o intensitate foarte mare şi continuă, iar acest lucru a fost posibil datorită echipei pe care o am şi căreia îi mulţumesc pentru dăruire, profesionalism şi susţinere.

- Unde vă aflaţi astăzi, raportat la aspiraţiile dvs., şi care sunt planurile de viitor ale Clinicii Arestetic? La ce să ne aşteptăm?

- Din punct de vedere al prezentului, cred că noi, Clinica Arestetic, am reuşit să ne ţinem toate promisiunile făcute la deschidere, acum trei ani, şi să oferim toate acele servicii promise. Fiecare îşi alege drumul în viaţă. Noi am ales drumul greu, drumul profesionalismului, în care să fim mereu informaţi, mereu prezenţi la cele mai prestigioase congrese, mereu analizând noile tehnologii şi oferind cele mai sigure şi eficiente tratamente. Desigur, era mult mai simplu să plătim nişte vedete să ne facă reclamă, era calea simplă, însă cel puţin de la mine am alte exigenţe, pentru că am considerat întotdeauna că drumul corect către vârf este drumul presărat cu muncă, perseverenţă şi dăruire. Acesta a fost mereu drumul ce l-am urmat, şi în cariera universitară, şi în cea medicală, şi acesta va fi drumul meu până la capăt.

Referitor la viitor: în cursul anului 2019, Clinica Arestetic va depăşi 1.000.000 de euro investiţie, fiind în curs de achiziţionare a încă 5 lasere, cu o valoare însumată de aproximativ 330.000 de euro, 2 noi device-uri medicale pentru tratamente faciale şi corporale, fiind considerate cele mai eficiente astăzi, cu o valoare de circa 110.000 de euro, şi vom intra în posesia a două sisteme de evaluare facială şi corporală computerizată, unul dintre ele fiind în premieră în România, cu o valoare de circa 80.000 de euro. La acestea se mai adaugă şi alte dotări pe partea de chirurgie, printre care un radiocauter ultraperformant pentru ablaţia tumorilor cutanate, un sistem de înregistrare video intraoperatorie şi câteva surprize. Dar, ca să rămână surprize, vi le vom dezvălui la momentul oportun.

- Impresionant ceea ce spuneţi! Mă văd obligat să vin în completare cu o întrebare: ce servicii noi veţi oferi?

- Vom oferi foarte multe servicii noi: liposucţie laser, tratarea cu laser endovenos a varicelor sub control Doppler, fiind singurul serviciu din Galaţi de acest gen şi printre puţinele din România, tratarea unor afecţiuni dermatologice precum psoriazis, vitiligo, alopecie, dermatite etc., noi servicii de estetică facială şi corporală, precum nanofat, ablaţia radiochirurgicală a tumorilor cutanate, dar şi, foarte important, consultaţii complet computerizate atât pe facial, cât şi pe corporal, consultaţii care vor fi stocate şi, după realizarea a diferite tratamente, pacientele vor fi din nou analizate şi, în mod automat, le vor fi prezentate modificările şi beneficiile aduse de tratamente; este o scanare în diferite spectre luminoase şi în diferite incidente, inclusiv cu scanare 3D. Pe parte chirurgicală, mereu vom aduce servicii noi. Astăzi oferim servicii de chirurgie estetică completă, chirurgia mâinii, reconstrucţii tisulare, tratamentul tumorilor cutanate, chirurgia sânului inclusiv cancer de sân, chirurgie postbariatrică (după pierderile masive în greutate) etc.

- Să înţelegem că viitorul sună bine. Cum veţi sărbători aniversarea de trei ani?

- Nu cred că noi trebuie să sărbătorim, ci pacientele. În acest sens, vor fi reduceri speciale pentru pacientele clinicii noastre, noi programe de fidelizare şi, dacă anul trecut venea la Galaţi dr. Dimitris Sykianakis, trainer Allergan (Juvederm), pentru a lansa noua gamă de produse Juvederm, anul acesta revine la noi, împreună cu alţi doi colegi din Bucureşti – îndrăznesc să spun, ca prieten şi într-un schimb de experienţă. Şi pot să vă spun că vor fi şi alte schimburi de experienţă cu colegi din România şi din afara ţării.

- Şi, dacă îmi permiteţi, o ultimă întrebare, dar personală: cum faceţi faţă la toate acestea? Vă vedem când la un congres, când la altul, când în America, când în Europa, iar la dvs. e mereu aglomerat la clinică.

- Habar nu am. Pur şi simplu, îmi place foarte mult ceea ce fac. Şi le fac. Atunci când faci cu pasiune şi dăruire ceea ce faci, totul devine mai uşor.

- Dacă ar fi să transmiteţi un mesaj către actualele şi posibilele dvs paciente, ce le-aţi transmite?

- În primul rând, le-aş ura Sărbători fericite şi liniştite, pentru că se apropie sărbătorile de iarnă. În al doilea rând, le-aş dori sănătate. Iar în al treilea rând, celor care ne sunt paciente le mulţumesc, alături de întreaga echipă Arestetic, pentru încrederea acordată, iar celor care ne-ar putea fi paciente, le-aş transmite că, pentru noi, pacientul este suveran şi existăm pentru ele. Vă promit că mereu vă vom ţine la curent cu tot ceea ce este nou, dar nu vom aduce tot ce este nou doar pentru că este nou şi nici nu vom aduce aparate ieftine sau improvizaţii doar ca să le avem. Vom aduce acele servicii care îşi dovedesc eficienţa şi siguranţa prin studii clinice şi în ani de aplicare. Istoria ne-a arătat că multe aşa-zise noutăţi s-au stins la fel de repede cum au apărut.

Iar dvs., tuturor, vă doresc Sărbatori Fericite, liniste şi sănătate!

(P)

Citit 10499 ori Ultima modificare Joi, 06 Decembrie 2018 16:08