Damen, dincolo de nave. Investim în educaţie şi sănătate. Investim în viitorul comunităţii

Damen, dincolo de nave. Investim în educaţie şi sănătate. Investim în viitorul comunităţii
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Damen Galaţi este o companie deschisă către nou, implicată în comunitate şi transparentă. Ţintele pe care şi le-a setat conducerea şantierului depăşesc sfera obiectului de activitate şi presupun implicarea susţinută şi constantă în satisfacerea nevoilor comunităţii şi protejarea mediului. Educaţia reprezintă unul dintre sectoarele asupra cărora îşi apleacă constant atenţia.

Vineri, 29 martie 2019, directorul executiv al Şantierului Naval Damen Galaţi, Rino Brugge, alături de omologii săi de la Arcelor Mittal, Bogdan Grecu şi Electric Navinstal, Simona Iosifescu, s-a întâlnit cu Excelenţa Sa, Hans Klemm, ambasadorul SUA, în cadrul unui eveniment organizat de Fundaţia Comunitară Galaţi, în programul Ştiinţescu. Vizita la atelierele lui Științescu, primul program de educație nonformală STEAM din județ, s-a desfăşurat la Şcoala nr. 17 .

Şantierul Naval Damen Galaţi este unul dintre sponsorii principali ai Fondului Ştiinţescu prin care se urmăreşte încurajarea educaţiei cu ajutorul ştiinţelor şi a tehnicilor de învăţământ „out of the box” pentru tinerii din România.

Fondul Ştiinţescu se încadrează perfect in strategia noastra de a sprijini educaţia, sănătatea şi serviciile sociale din comunitate. Suntem mândri că Şantierul Naval Damen Galaţi a luat parte încă de la început în implementarea Proiectului Ştiinţescu în oraşul nostru. Dorinţa de continua eforturile de sprijinire a programului creşte din ce în ce mai mult, atunci când suntem înconjuraţi de oameni conştienţi de importanţa ştiinţei şi educaţiei în România. Mai mult decât atât, suntem încrezători că proiectele desfăşurate în cadrul fondului Stiinţescu vor ajuta la crearea viitorilor mari inovatori români din sectoarele construcţiilor navale şi metalurgiei.” – a menţionat Rino Brugge, Director General al Şantierului Naval Damen Galaţi.

Citit 3336 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2019 10:22