Voluntarii Damen au alergat sub sloganul „Be the Reason for Someone Smiles Today!”

Voluntarii Damen au alergat sub sloganul „Be the Reason for Someone Smiles Today!”
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Sportul ne influenţează stilul de viaţă, sănătatea şi implicit personalitatea. Voluntarii din Şantierul Damen Galaţi au fost prezenţi la acest sfârşit de săptămână, răspunzând astfel apelului lansat de organizatorii unui eveniment cu tradiţie în oraşul nostru, conceput să dezvolte filantropia şi să implice comunitatea în promovarea mişcării şi a unui stil de viaţă sănătos.

Fundaţia Comunitară Galaţi, în parteneriat cu Primăria Municipiului GalaţiDirecţia Judeţeană de Sport şi Tineret şi UVSAR, a organizat pe 2 iunie ediţia din 2019, a şasea, a competiţiei Semimaraton Galaţi. Startul s-a dat la primele ore ale dimineţii, în parcul de la “Elice”, parc cu o mare însemnătate pentru navaliştii gălăţeni. În efortul de susţinere a sănătăţii şi implicit a comunităţii, echipei Damen Volunteers i s-au alăturat colegii de la Marine Engineering Galaţi. Participanţii au alergat pentru mai multe cauze: Orăşelul Verde, Hope Autism sau cursa pentru copiii cu nevoi speciale sunt doar câteva dintre acestea.

Sloganul voluntarilor Damen, „Be the Reason for Someone Smiles Today!”, a însoţit participanţii în competiţie. Ei s-au bucurat de vremea însorită, de atmosfera spectaculoasă si au promovat sportul, dar şi împărtăşit această experienţă şi timpul petrecut ca într-o familie cu colegii de la MEGA şi cu toţi ceilalţi participanţi.

(P)

Citit 2226 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2019 15:49