Finalizarea proiectului „ACHIZIȚIE ECHIPAMENTE DE ÎNALTĂ PRECIZIE ȘI MODERNIZARE FLUXURI TEHNOLOGICE DE PRODUCȚIE PIESE DE SCHIMB”

Finalizarea proiectului „ACHIZIȚIE ECHIPAMENTE DE ÎNALTĂ PRECIZIE ȘI MODERNIZARE FLUXURI TEHNOLOGICE DE PRODUCȚIE PIESE DE SCHIMB”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

HAGIVIO S.R.L., în calitate de Beneficiar, a finalizat implementarea proiectului „ACHIZIȚIE ECHIPAMENTE DE ÎNALTĂ PRECIZIE ȘI MODERNIZARE FLUXURI TEHNOLOGICE DE PRODUCȚIE PIESE DE SCHIMB”, cod MySMIS 116433, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014–2020, Axa prioritară 2: „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2: „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Proiectul a avut o valoare totală de 5.273.266,68 lei, din care valoarea sumei nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 2.301.315,45 lei.

Proiectul, care constă în realizarea unei investiții având ca scop diversificarea activității existente în domeniul producției de echipamente de ridicat și manipulat, se implementează la punctul de lucru al HAGIVIO S.R.L. amplasat în Municipiul Galați, Calea Smârdan nr. 1, ARCELORMITTAL GALAȚI S.A., Atelier Întreținere și Reparații Curente nr. 2 - OLD3.

Prin proiect s-au achiziționat echipamente de specialitate: 1 centru vertical CNC; 4 strunguri orizontale CNC; 1 mașină de rectificat interior; 1 mașină de frezat; 1 fierăstrău cu bandă continuă; 1 mașină de ascuțit scule; 2 polizoare electrice duble; 1 mașină de debitat cu plasmă; 1 mașină de îndoit tablă; 1 generator trifazic; 1 electrocompresor, precum și software de proiectare CAD/CAM.

Implementarea proiectului a permis crearea a 7 noi locuri de muncă: 1 post inginer, 3 posturi de operator/tehnolog, 2 posturi lăcătuș mecanic, 1 post gestionar-magaziner, care au fost ocupate preponderent de persoane cu domiciliul/reședința în județul Galați. Unul dintre aceste locuri de muncă a fost ocupat de către o persoană cu vârsta de peste 50 de ani.

Informații suplimentare se pot obține de la: tel./fax: 0236-427.776; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact: dl. Marian GULIE - manager proiect.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

(P)

Citit 2633 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2019 12:59