Nicolae Marin, senator Pro România: Dezaprob o unificare a stângii cu un PSD nereformat

Nicolae Marin, senator Pro România: Dezaprob o unificare a stângii cu un PSD nereformat
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ultimele declarații ale liderilor Pro România privind o unificare a stângii au stârnit valuri în organizațiile locale. Astfel, senatorul Nicolae Marin, unul dintre liderii Organizației Județene a Pro România Galați, susține că nu este de acord cu o astfel de mișcare pe scena politică, mai ales cu partide care nu au înțeles semnificația votului dat de români în luna mai, la alegerile europarlamentare.

„După 5 luni din momentul în care am cerut ca atât la nivel local, cât și la nivel central să se înțeleagă mesajul dat de cetățeni la alegerile europarlamentare, moment în care am fost pus la zid, ideea alăturării proiectului Pro România de un PSD nereformat sau care își readuce în funcții de decizie oameni ca Gabriel Oprea, Marian Oprișan sau Dan Nica este sinucidere curată”, a precizat senatorul Nicolae Marin.

Parlamentarul gălățean susține că refuză să participe la o astfel de construcție în cazul în care în linia întâi în PSD se vor regăsi oameni care l-au condamnat pentru o opinie care acum se dovedește că s-a adeverit.

„Eu refuz să particip la proiectul de unificare a stângii cu un PSD condus de aceiași lideri veșnici care cu 5 luni în urmă mă alungau și mă criticau pentru simplul motiv că aveam curajul să spun public că partidul trebuie reformat și că unii dintre ei trebuie să facă pasul în spate! Atunci am avut dreptate când am spus că PSD merge pe un drum greșit! Acum nu schimbăm nimic dacă ne gândim că stânga se va întări cu Oprea, Nica sau Oprișan”, a adăugat senatorul Nicolae Marin.

(P)

Citit 2221 ori Ultima modificare Luni, 25 Noiembrie 2019 16:02