Victor Ponta la Galaţi. ”Cea mai mare datorie o avem faţă de tineri şi pentru ei trebuie să luptăm!”

Victor Ponta la Galaţi. ”Cea mai mare datorie o avem faţă de tineri şi pentru ei trebuie să luptăm!”
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Liderul PRO România Victor Ponta s-a aflat marţi la Galaţi la o întâlnire de bilanţ a Organizaţiei Judeţene PRO România Galaţi, găzduită de Teatrul Muzical “Nae Leonard”. Alături de presedinte, în calitate de invitaţi, au mai participat prim-vicepreşedintele PRO România, deputatul Nicu Bănicioiu, vicepreşedintele PRO România, senatorul Adrian Ţuţuianu şi deputatul Petru Marica.

Adunarea a fost deschisă de deputatul Eugen Durbacă. Acesta a mulţumit oaspeţilor pentru prezenţa la Galaţi şi a făcut un bilanţ al rezultatelor obţinute la ultimele alegeri, nominalizând colegii cu rezultate foarte bune din partid, cărora le-a mulţumit public pentru activitatea dumnealor. De asemenea, liderul PRO România Galaţi Eugen Durbacă a arătat că  PRO România Galaţi are deja un candidat la Consiliul Judeţului - senatorul Nicolae Marin, căruia i-a mulţumit că s-a alăturat echipei PRO România.

Liderul PRO România Victor Ponta a vorbit despre obiectivele partidului şi a mulţumit gazdelor pentru primire.

 “Vreau să mulţumesc pentru căldura cu care m-aţi primit şi mă primiţi de fiecare dată. Vreau să spun că vă transmit aceste gânduri bune şi recunoştiinţa mea, pentru că văd în această sală oameni care nu au venit aici pentru vreun interes şi au ca şi mine un singur scop: să încercăm să avem o viaţă mai bună, în Galaţi, în România, pentru toate generaţiile. Sunteţi aici şi tineri şi seniori şi oameni care au muncit o viaţă întreagă, dar şi oameni care vor să muncească, aşa arată întreaga Românie şi de această Românie trebuie să avem grijă, pentru că vin vremuri foarte grele. În primul rând vreau să mulţumesc celor care vă reprezintă şi care sunt alături de mine în această bătălie, începând cu un om pe care îl respect foarte mult, dl. Eugen Durbacă, un om care şi-a legat numele de Galaţi, care a muncit foarte mulţi ani aici, care şi-a făcut foarte mulţi prieteni, dar şi duşmani, pentru că dacă nu faci nimic nu ai duşmani, dar dacă faci lucruri bune şi vrei să construieşti, întotdeauna vine cineva care vrea să distrugă”a spus Victor Ponta.

Preşedintele Ponta a remarcat prezenţa tinerilor în sală şi a subliniat importanţa sprijinirii lor.

 “Mă bucur că sunt oameni tineri aici şi faţă de ei cred că avem cea mai mare datorie, pentru ei trebuie să facem, în aşa fel, încât să nu vadă de fiecare dată că viitorul lor e în altă ţară, că este în altă parte, că aici nu au unde să-şi  găsească un loc de muncă, că aici nu pot să îşi facă o familie, nu pot să-şi cumpere o casă, nu pot să aibă ceea ce merită orice om tânăr care a învăţat şi vrea să muncească în ţara lui, pentru toţi aceşti oameni tineri avem datorie să luptăm!” a spus liderul PRO România.

În cadrul conferinţei de presă,preşedintele Victor Ponta a vorbit si despre obiectivele sale pentru alegerile viitoare.

 “Eu cred ca la alegerile locale PRO România va avea un procent între 10 -15%, în Galaţi mai mult, în alte zone mai puţin, iar la parlamentare avem un potenţial de peste 15 %”, a spus Victor Ponta.

(P)

Citit 6343 ori Ultima modificare Vineri, 13 Decembrie 2019 10:48