Bellamia aduce beneficiile masajului terapeutic și de relaxare chiar la locul de muncă!

Bellamia aduce beneficiile masajului terapeutic și de relaxare chiar la locul de muncă!
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Bellamia aduce în Galaţi conceptul de masaj pe scaun, un serviciu prin care companiile își fidelizează angajaţii în doar 15 minute, fără investiţii suplimentare şi într-un mod eficient, plăcut şi relaxant!

Masajul pe scaun la locul de muncă a devenit deja o tradiţie în Occident. Companiile au observat că prin acest serviciu, atunci când este practicat cu regularitate, angajații se simt mai puțin stresați, iar starea lor de sănătate se îmbunătățește, în timp. Acest lucru se traduce printr-o productivitate mai mare a lucrătorilor și prin scăderea numărului de concedii medicale.

Serviciul a pătruns în ultimii ani și în marile orașe din România, dovedindu-se a fi nu atât o simplă modă, ci o veritabilă necesitate, având în vedere poziția defectuoasă a corpului, stresul, sedentarismul sau durerile de cap și de spate pe care mulți dintre noi le cunoaștem prea bine, din păcate.

O ședință de masaj pe scaun la locul de muncă dureză în jur de 15-20 de minute. Terapeutul merge la beneficiar cu echipamentul care constă într-un scaun special pentru masaj. Angajatul se așază pe scaun într-o poziție confortabilă, fără a fi nevoit să-și scoată hainele. Terapeutul se concentrează în special pe zona gâtului, a umerilor, a spatelui, a capului și a brațelor. Acestea sunt tocmai părțile direct afectate fie de șederea prelungită la birou, fie de efectuarea unor mișcări repetitive la locul de muncă. Aşadar, masajul pe scaun la locul de muncă nu se adresează doar persoanelor care lucrează la birou, ci tuturor categoriilor de angajați.

Masajul pe scaun la locul de muncă nu implică investiții suplimentare din partea companiilor partenere. Bellamia asigură integral partea logistică necesară desfășurării acestor ședințe. Nu este nevoie nici de un spațiu special amenajat. Orice birou poate fi transformat cu ușurință într-o sală de relaxare, pentru ca ulterior să fie reamenajat în forma inițială.

DMT Marine Equipment este o companie cu renume în plan local și international, a cărei politică de recunoaștere și motivare a angajaților este construită pe o diversă gamă de beneficii, printre care și “masajul la birou”. În acest sens, DMT Marine Equipment colaborează cu Bellamia, care, în urma serviciilor oferite se bucură de recenziile pozitive ale angajaților.

“Noi, în DMT Marine Equipment, am luat recent decizia de a încerca ceva nou pentru colegii noștri, care va ajuta la ameliorarea problemelor coloanei vertebrale și ale gâtului ce apar ca urmare a muncii zilnic depuse, fie ea de birou sau de producție. În acest sens, am început să lucrăm cu Bellamia, o companie profesionistă care organizează toate sesiunile pentru întreaga companie, într-un mod structurat și eficient.” Spune Piet ter Schure, CEO-ul DMT Marine Equipment.

“Viziunea companiei noastre este reprezentată de îmbunătățirea continuă. Încercăm să aplicăm acest lucru în toate domeniile în care lucrăm, în special în relația cu angajații noștri, iar din acest motiv, am ales să colaborăm cu Bellamia. Ședințele de masaj la birou sunt cele mai apreciate din pachetul de beneficii oferit, iar pentru noi satisfacția angajaților este extrem de importantă, mai ales pentru că aceasta se reflectă în calitatea muncii depuse. Terapeuții Bellamia sunt cu adevarat profesioniști și recomandăm cu căldură serviciile colaboratorului nostru, spune Simona Antohi, Director Financiar.

Cu o experiență de peste șase ani, salonul Bellamia le oferă clienților săi diverse servicii de înfrumusețare, de relaxare și terapeutice, totul la cele mai înalte standarde. Salonul Bellamia este situat pe strada Regiment 11 Siret, nr. 29A, bloc, C37, scara 1, la parter. Puteți afla detalii despre toate serviciile oferite de Bellamia de pe site-ul bella-mia.ro, precum și la numărul de telefon 0740675138.

P

Citit 8928 ori Ultima modificare Vineri, 20 Decembrie 2019 10:39