Târg de joburi la Galaţi, pentru Olanda, Germania şi Belgia

Târg de joburi la Galaţi, pentru Olanda, Germania şi Belgia
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Gălăţenii şi brăilenii care vor să lucreze în Olanda, Belgia sau Germania, la un angajator sigur şi care să le asigure contracte de muncă legale, au acum ocazia ideală: Târgul de joburi DB WORK, organizat în perioada 10-15 ianuarie 2020, la sediul său din str. Pescari, nr.13, vizavi de poarta 1 a Şantierului Naval Galaţi.

Târgul de locuri de muncă DB WORK este un eveniment de recrutare, destinat persoanelor care sunt în căutare de locuri de muncă în străinătate. Peste 300 de posturi vor fi disponibile în Olanda, Belgia și Germania, în domenii de activitate multiple.

Târgul de la Galaţi va oferi şi posibilitatea celor interesați de noi oportunități de muncă în străinătate să pună întrebări și să afle cât mai multe detalii despre posturile disponibile, dar și despre beneficiile asigurate.

Angajări cu plecare imediată

Târgul de joburi DB Work oferă angajări cu plecare imediată în Olanda, în următoarele domenii:

- Naval: sudori, lăcătuși, vopsitori, fitteri, tubulatori, polizatori, mecanici, electricieni, personal curățenie navală, operatori CNC etc.;

- Industrial: fierari, dulgheri, instalatori, electricieni, demolatori;

- Logistic: operatori depozit, stivuitoriști;

- Construcții: zidari, zugravi, izolatori, lucrători acoperișuri, instalatori.

Cum te înscrii la DB WORK

Pentru a te înscrie târgul de joburi DB Work, cei interesaţi trebuie să completeze formularul de aici (https://bit.ly/2tu1gUr) și să aplice pentru un loc de muncă în Olanda, Belgia și Germania. După ce completează formularul, vor fi contactaţi de către recrutorii DB WORK cu care vor susține un pre-interviu telefonic și vor face programarea pentru interviul din cadrul TÂRGULUI DE JOBURI din 10-15 Ianuarie. La târg, în funcție de experiența profesională vor primi lista ofertelor de angajare potrivite și vor fi informaţi despre cât de repede pot începe noul job în țară sau străinătate.

Ce beneficii ai dacă te vei angaja în Olanda prin DB WORK

Indiferent pentru ce post vor opta, DB WORK asigură tuturor angajaților consultanță în găsirea jobului potrivit, contract de muncă pe termen lung ce respectă legislația olandeză, precum şi transportul internațional, din România în Olanda, care se poate realiza atât cu autocarul companiei, cât și cu avionul.

DB WORK se va ocupa de toate aspectele legate de găsirea cazării, asigurarea utilităților etc. Casele sunt complet echipate, iar firma asigură inclusiv lenjeria de pat. Angajaţii vor locui la comun cu alți colegi de muncă, însă nu mai mult de 2 persoane în cameră, şi vor beneficia de mașină de serviciu pentru transportul de la și la locul de muncă.

De ce să alegi DB WORK?

„La DB Work întelegem industriile în care lucrăm mai bine decât orice altă companie de recrutare forță de muncă. Grupul de companii din care facem parte, Den Breejen Group, are peste 65 de ani de experiență în contractarea și plasarea de personal în întreaga lume.

Angajații noștri beneficiază de o gamă largă de servicii aferente serviciilor de recrutare și plasare. În România, DB Work se ocupă de pregătirea dosarului necesar plecării, iar în Olanda punem la dispoziția angajaților noștri toate facilitățile necesare: de la transport și cazare, la îndrumare și suport, inclusiv ajutor pentru adaptarea la noua țară”, afirmă reprezentanţii Den Breejen Galaţi.

Transparenţă totală la DB WORK

Doar pentru a dovedi că totul se întâmplă cu o transparență totală, vloggerul de serviciu al Den Breejen, Camelia Piciu, a mers personal în Olanda pentru a realiza un material video despre întreg procesul de recrutare de la DB WORK. Vezi și tu interviul accesând link-ul următor: https://www.youtube.com/watch?v=hZGBv3dyscc.

Iar ca să poţi avea o idee clară despre ceea ce se întâmplă la viitorul tău loc de muncă, aceesează videoclipul de mai jos, realizat tot de vlogger-ul Camelia Piciu, care a stat foarte aproape de angajații DB WORK într-o zi obișnuită de muncă: https://www.youtube.com/watch?v=67mm_ocYPkg.

NU UITA! Te așteptăm de pe 10 Ianuarie până pe 15 Ianuarie (orele: 10.00 – 16.00), la sediul Den Breejen din Galați, str. Pescari, nr. 13! vis – a – vis de poarta nr. 1 a șantierului naval din Galați.

(P)

 

Citit 8025 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Ianuarie 2020 19:47