Mărțisor de la Transurb

Mărțisor de la Transurb
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

În prima zi de primăvară, transportatorul local, TRANSURB, a decis să se alăture unei campanii dedicată doamnelor și domnișoarelor din Galați. De pe 1 martie, în autobuzele Transurb se va desfășura campania „Îmi iubesc sănătatea, mă iubesc pe mine”, susținută de un centru medical din Galați. Doamnele vor primi vouchere cu care vor beneficia de trei oferte speciale și o consultaţie gratuită la medici cu experiență și atenți la nevoile pacientelor. Voucherele sunt valabile până la sfârșitul lunii martie și este necesară o programare prealabilă.

Mihai Cadinoiu, Director general Transurb S.A. spune că o astfel de campanie se potriveşte cu misiunea unei companii aflată în slujba gălăţenilor: „Am alături de mine mama, soția şi pe fiica mea și mă bucur în fiecare moment de doamnele din viaţa mea. Motivele pentru care le preţuiesc sunt nenumărate şi toate extrem de importante, iar ca mine simt și gândesc cei mai mulți dintre gălăţeni. Prima zi de primăvară este în fiecare an un moment potrivit şi aşteptat pentru a le oferi dovezi în sprijinul faptului că ele contează mult pentru noi. Aşadar, anul acesta le vom încuraja să acorde atenție sănătății şi ne vom bucura de prezența lor alături de noi. Am fost încântat să mă alătur acestei campanii cu mijloacele pe care compania pe care o reprezint le are. Transurb este o companie aflată în slujba comunității, iar femeile sunt jumătatea frumoasă şi fragilă a comunității, fără de care nu am exista. Concret, în cadrul campaniei, în ziua de 1 martie, doamnele care vor călători cu autobuzele noastre vor găsi voucherele agățate de barele de susținere, dar le vor primi şi de la reprezentanții clinicii medicale care vor fi prezenţi și, care vor oferi, pe lângă vouchere, informații suplimentare despre serviciile oferite”.

Directorul Transurb, Mihai Cadinoiu, a adăugat la acest mesaj o urare de mărţişor: „Venirea primăverii, anotimpul florilor și bucuriei, să aducă în viața doamnelor și domnişoarelor numai împliniri, fericire și dragoste!”

Aceasta nu este prima campanie marca TRANSURB. Reprezentanţii societăţii consideră că este o datorie implicarea în diferite campanii locale, acțiuni care vin în sprijinul comunității. Sunt deja o frumoasă tradiţie campaniile „Tramvaiul bucuriei, biletul faptelor bune” realizată în colaborare cu Asociația Mă Bucur de Viață (care vine în sprijinul copiilor cu paralizie cerebrală) și „Autobuzul lui Moș Crăciun” derulată în fiecare lună decembrie împreună cu  Asociația Centrul de Inițiativă Comunitară.

(P)

Citit 8507 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Februarie 2020 00:32