Alege perechea de pantaloni scurți perfectă

Alege perechea de pantaloni scurți perfectă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Dacă te numeri printre iubitoarele de pantaloni scurți, cu siguranță ai pregătit artileria grea pentru această vară. Și nu greșești, mai ales că designerii i-au folosit în prezentări în modele cu diferite lungimi, stiluri și materiale. Important este să alegi lungimea potrivită siluetei tale. Așadar, dacă vrei ca picioarele să pară mai lungi, optează pentru variantele cu talia înaltă, iar dacă ești înaltă, poți fără grijă să te orientezi către lungimea medie sau trei sferturi pentru a crea echilibru. Mai mult, fii atentă că un număr prea strâmt, îți poate presa abdomenul și poate arăta inestetic, așa cum se poate întâmpla și cu o talie mult prea joasă.

Casual

Îți plac modelele de pantaloni scurti cu imprimeu? Aceștia sunt alegerea perfectă pentru sezonul cald. Nu uita să alegi celelalte piese în culori uni pentru a nu încărca prea mult ținuta. Nu este greșit nici dacă alegi  variantele din denim, mai ales că sunt ușor de asortat atât cu un tricou alb sau negru, dar și cu unul într-o nuanță veselă sau cu un mesaj cool. Îi poți purta și cu o cămașă vaporoasă, o bustieră sau cu sutienul de la costumul de baie, pantofi mules, sandale plate sau cu platformă, flip-flops, pantofi sport sau teniși.

Sport

Brandurile dedicate sportului au, de obicei, și pantaloni scurți sau colanți pe care îi poți folosi atunci când practici diferite activități în aer liber, dar și la o plimbare în parc cu prietenii. Trebuie să ții cont că pentru a arăta bine în pantaloni scurți, trebuie să ai grijă ca picioarele să fie foarte bine hidratate și să încerci pe cât posibil să-ți păstrezi silueta printr-o dietă sănătoasă, doi litri de apă pe zi, ședințe de masaj și multă mișcare.

Party

Atunci când mergi în club sau la un cocktail în aer liber poți să optezi pentru o pereche de pantaloni scurți dintr-un material prețios, din piele, cu accente metalice sau paiete. Adaugă o bluză dintr-un material fin, un sacou oversized, sandale sau pantofi cu toc înalt, o geantă stil rafie sau un clutch XXL și ești gata de petrecere. Bineînțeles, acompaniate de un machiaj și o coafură impecabile.

Dacă alb este culoarea ta preferată, ai grijă să alegi o pereche de lenjerie pentru dama care să nu evidențieze tot ce ai pe dedesubt. Chiar și lenjeria albă se va vedea, așa că, cea mai bună ideea este să folosești variantele în tonuri de nude, care se mixează perfect cu pielea și nu lasă să se vadă nimic din ceea ce nu vrei să arăți. În plus, există variantele fără cusături, care de asemenea nu permit să se observe dungile inesteticele create de forma slipului ales.

(P)

Citit 3704 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2020 11:30