Centrul medical Pro Clinic din Galați sprijină Centrul de Transfuzii, donând sânge

Centrul  medical Pro Clinic din Galați sprijină Centrul de Transfuzii, donând sânge
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În prezent, în spitalele gălățene este nevoie urgentă de sânge pentru pacienții internați, conform apelului Centrului Regional de Transfuzii Sangvine din Galați. 

De aceea, medici și asistente din cadrul centrului medical Pro Clinic din Galați vor dona sânge pentru a sprijini, cât și pentru a le fi alături pacienților în aceste momente.

De asemenea, în cadrul acestei inițiative, s-au alăturat farmaciști și voluntari ai farmaciilor SALVIAFARM, Sophia, cât și ai Asociației Trăi Sănătos, care vor dona sânge pentru pacienții internați.

În cadrul unei campanii de informare, desfășurată de către centrul Pro Clinic cu sprijinul Salviafarm, Sophia și Asociația Trai Sănătos, persoanele care doresc să își ajute comunitatea sunt invitate să doneze la Centrul de Transfuzii din Galați.

Este deosebit de important să ne ajutăm în aceste momente dificile. Un singur om are puterea de a salva alte trei vieți, prin această donare de sânge. Apelul nostru este să ne facem timp și să redăm viața celor care au acum nevoie de sprijin. Să donăm împreună, indiferent de profesie, statut, condiție socială. Ne costă câteva minute și dăruim în schimb ani. Oricine poate fi eroul care redă Viața! De aceea, îi invităm pe toți gălățenii să se alăture acestui demers și să se prezinte cât mai repede posibil la Centrul de Transfuzii Sangvine din Galați”, a declarat Alina Buzia, CEO Centrul Medical Pro Clinic.

Persoanele care doresc să doneze sunt așteptate la sediul CRTS, situat pe strada Regimentul 11 Siret nr. 48A , de luni până vineri, de la ora 08:00 până la ora 12:00.

Condițiile pe care trebuie să le respecte o persoană pentru a deveni donatoare de sânge vor fi specificate în momentul prezentării la Centrul de Transfuzii.

În urma donării, se va obține o adeverință de 50% reducere pentru transportul în comun, pentru o perioadă de 30 de zile, iar angajații pot beneficia și de o zi liberă. De asemenea, donatorii primesc și șapte bonuri de masă.

(P)

Citit 3391 ori Ultima modificare Miercuri, 05 August 2020 15:53