LISTA CU SOLICITANȚII CALIFICAȚI ȘI DESCALIFICAȚI PENTRU ATRIBUIREA DIRECTĂ A UNUI ABONAMENT BASIC/PLUS, HANDICAP ȘI ECO PENTRU PARCAREA SUPRAETAJATĂ DIN MAZEPA I

LISTA CU SOLICITANȚII CALIFICAȚI ȘI DESCALIFICAȚI PENTRU ATRIBUIREA DIRECTĂ A UNUI ABONAMENT BASIC/PLUS, HANDICAP ȘI ECO PENTRU PARCAREA SUPRAETAJATĂ DIN MAZEPA I
Foto: Marian Calestru
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

COMISIA PERMANENTĂ NUMITĂ PRIN DISPOZIȚIA PRIMARULUI NR. 1962/20.07.2020, ADUCE LA CUNOȘTINȚĂ PUBLICULUI, LISTA CU SOLICITANȚII CALIFICAȚI ȘI DESCALIFICAȚI PENTRU ATRIBUIREA DIRECTĂ A UNUI ABONAMENT BASIC/PLUS, HANDICAP ȘI ECO PENTRU PARCAREA SUPRAETAJATĂ DIN MAZEPA I, BL. R5.

LISTA POATE FI CONSULTATĂ PE:

https://www.primariagalati.ro/portal/act/lista_sol0108201.pdf

SOLICITANȚII CALIFICAȚI SE VOR PREZENTA IN TERMEN DE 5 ZILE LUCRĂTOARE LA SEDIUL PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI GALAȚI DIN STR. DOMNEASCĂ, NR. 54, PARTER, PENTRU SEMNAREA PROCESULUI VERBAL DE ATRIBUIRE.

ATRIBUIREA ABONAMENTELOR SE VA FACE CONFORM ART. 20 DIN METODOLOGIA APROBATĂ PRIN HCL NR. 259/25.06.2020 RESPECTIV, SE VA ATRIBUI CÂTE UN ABONAMENT PENTRU FIECARE SOLICITANT CALIFICAT, LA TARIFUL DE BAZĂ APROBAT PRIN HCL.

ATRIBUIREA SE VA DESFĂȘURA INDIVIDUAL PENTRU FIECARE LOC DIN PARCARE, ÎN ORDINEA CRESCĂTOARE A NUMERELOR ALOCATE, ÎNCEPÂND CU ETAJUL I.

PERSOANELE CALIFICATE, CARE AU SEMNAT ȘI RIDICAT UN EXEMPLAR AL PROCESULUI VERBAL DE ATRIBUIRE, AU OBLIGAȚIA CA ÎN TERMEN DE 15 ZILE CALENDARISTICE DE LA SEMNAREA ACESTUIA, SĂ PREZINTE DOVADA ACHITĂRII ABONAMENTULUI PENTRU ANUL ÎN CURS.

PENTRU ANUL URMĂTOR, PLATA SE VA EFECTUA PÂNĂ PE DATA DE 30 NOIEMBRIE A ANULUI IN CURS, LA SEDIILE SERVICIULUI TAXE ȘI IMPOZITE LOCALE.

PENTRU MAI MULTE DETALII, PUTEȚI APELA NR. DE TELEFON:

0236 307 718 – MARDARE PETRU EUGEN

0336 102 117 – GUGOASE MARIANA

(P)

Citit 2091 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Septembrie 2020 12:30