Street FOOD Festival Galați, un eveniment frumos și sigur

Street FOOD Festival Galați, un eveniment frumos și sigur
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

După cum bine știți, festivalul culinar s-a desfășurat în Grădina Publică în perioada 1-4 octombrie. Un număr mare de vizitatori au intrat pe poarta festivalului, au încercat preparate specifice bucătăriei internaționale, și-au făcut poze în decoruri de toamnă, în timp ce fondul sonor a fost asigurat de DJ-ei, printre care Dex și Vlad Dobrescu.

S-au respectat măsurile de siguranță

La locație, pe toată durata desfășurării evenimentului, organizatorii au aplicat strict măsurile impuse de autorități, iar toți vizitatorii au dat dovadă de responsabilitate și s-au conformat în totalitate. Accesul s-a făcut doar pe aleea principală, iar ieșirea pe 5 căi diferite, astfel încât să nu se creeze aglomerări, intrarea a fost condiționată de luarea temperaturii și dezinfectarea mâinilor, purtarea măștii a fost obligatorie atât pentru vizitatori, cât și pentru organizatori, mâncarea s-a servit doar la pachet, s-au pus la dispoziție zone pentru spălarea și dezinfectarea mâinilor, iar între 17 și 18 accesul a fost suspendat în scopul realizării dezinfecției generale.

Mulțumiri adresate vizitatorilor

Totul s-a desfășurat în condiții normale, fără niciun incident, motiv pentru care organizatorii au ținut să le mulțumească vizitatorilor pe pagina de Facebook a evenimentului pentru responsabilitate.

Am încheiat cu bine o nouă ediție Street Food Festival

Dragi gălățeni, vă mulțumim că ne-ați vizitat în număr mare și ați dat dovadă de

responsabilitate în respectarea tuturor măsurilor impuse de autorități. Abia așteptăm să ne revedem cu bine. - a declarat Project managerul Street FOOD Festival, Bianca Szocs.

Street FOOD Festival revine anul viitor cu o ediție mai mare

Pentru a continua seria edițiilor reușite în Galați, organizatorii își doresc să revină și anul viitor în orașul nostru, dar speră că situația generală să le permită să revină la genul de eveniment mai mare, cu o ofertă culinară extinsă, cu mai multe activități și fără limitarea numărului de participanți.

Evenimentul a fost organizat de agenția Why Not & Flavours, cofinanțat de Primăria Municipiului Galați.

(P)

Citit 4172 ori Ultima modificare Marți, 06 Octombrie 2020 12:54