La Pro Clinic, 50% reducere la ecografiile de sân și consultații în luna octombrie

La Pro Clinic, 50% reducere la ecografiile de sân și consultații în luna octombrie
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Consiliere gratuită pacientelor diagnosticate cu cancer de sân


Informația poate salva vieți, de aceea, Centrul Medical Pro Clinic din Galați, prin echipa medicală, demarează o campanie de informare, diagnosticare și îndrumare pentru depistarea timpurie a afecțiunii care afectează anual un număr îngrijorător de femei cu vârste din ce în ce mai mici, cancerul la sân.

Concret, în perioada 15-30 octombrie 2020, vom desfășura o campanie de diagnosticare prin ecografie, pacientele noastre beneficiind de o reducere de 50% din costul consultației, cât și al ecografiei bilaterale. Prețul pachetului redus va fi astfel 100 LEI.

Deoarece ne dorim să aducem cu adevărat o contribuție importantă în viața femeilor din comunitatea gălățeană, cu sprijinul medicilor din echipa Pro Clinic vom crea o “comisie“ interdisciplinară, formată din medici alopați (imagiști, interniști, oncologi, hematologi, psihologi) și medici homeopați, care va pune la dispoziția pacientei o abordare holistică. Este cunoscut faptul că, atunci când ne îmbolnăvim, ne concentrăm în mod firesc pe tratarea organului afectat, dar starea de boală implică un dezechilibru la nivel fizic, psihic, cât și emoțional. 

“Pentru că iubim femeia și pentru că înțelegem importanța sănătății ei atât în viața familiei, cât și a societății, ne dorim să o tratăm așa cum merită, cu iubire, cu grijă, cu delicatețe, să îi oferim întreg suportul pentru ca împreună să ajungem la acea stare de sănătate atât de importantă. 

Suntem bucuroși să anunțăm că vom organiza grupuri suport, unde femeile depistate cu cancer de sân vor primi consiliere gratuită pentru a depăși acest dezechilibru. Vreau să precizez că fiecare caz va beneficia de terapie personalizată.”, a explicat Alina Buzia, CEO-ul centrului medical Pro Clinic.

Pentru programări, pacientele pot suna la numărul 0336 912. Adresa clinicii este Strada Traian, nr. 136, vizavi de Starea Civilă din Galați.

(P)

Citit 5450 ori Ultima modificare Joi, 15 Octombrie 2020 09:30